מדריך HTCafe, פרק 2: הקצפת חלב לקפוצ´ינו

מוטי מדגים כיצד להקציף חלב ולהכין קפוצי´נו שלא מבייש ציוד מקצועי של בתי קפה!


מדריך HTCafe, פרק 2: הקצפת חלב לקפוצ´ינו

מדריכי הוידאו של HTCafe

ברוכים הבאים אל סדרת מדריכי הוידאו של HTCafe!

בסדרה זו נדגים, נתנסה, נלמד, נשווה ונתרשם מכל הגורמים הרלוונטים בתחום הקפה הביתי: החל מחליטות קפה בדרכים שונות, דרך טיפול ותחזוקה של הכלים השונים, דיונים והשוואות ועד לקליית קפה בבית.

פרק 2: הקצפת חלב לקפוצ´ינו

לאחר שלמדנו בפרק הקודם כיצד להכין אספרסו בעזרת מקינטה, נעבור להכנת קפוצ´ינו.

קפוצ´ינו מורכב ממנה של אספרסו, ומעליה חלב חם וקצף חלב.

ראשית, נכין מנה של אספרסו בעזרת המקינטה. לאחר מכן, נלמד איך להקציף חלב בקלות, בעזרת מכשיר ביתי מיוחד.

 

 

לדיון במדריך ולשאלות, לחצו כאן.


7:21
  /  
07.12.2009
  
מאת: מוטי רדומסקי

1