·yonika1 כתב:@WolfM
·
כשהמכונה במנוחה ואני מפעיל את הברז ב-3-4 שניות הראשונות באמת המים מאוד גועשים.
לגבי הפלאש אנד ווייט - ניסיתי לקרר ל-88 מעלות, אבל היה נראה שלוקח לראש מלא זמן להתחמם חזרה. אם אני לא טועה זה בערך 2 דקות כמעט. אבל אז המים כבר שוב ממש רותחים.
אולי אני טועה אבל. אני פשוט אעשה עוד כמה נסיונות עם השיטות שציינת ואראה....
2 דקות לפלאש אנד ווייט זה בסדר גמור. זה זמן מספיק טוב לנקות את הפורטפילטר, לטחון, WDT וטמפור.
אתה לא חייב לרדת 8 מעלות מתחת לטמפ היעד. יכול פחות ולראות אם אתה מקבל טמפ יציבה בחליטה.
אל תשכח שכאשר מיים לא זורמים אתה מקבל טמפ שהיא בקירוב טוב טמפ הראש, עדיין יש הפרש של 1-2 מעלות לפחות מהטמפ של המיים כשהם פוגשים את העוגיה
זה בסופו של דבר ניסוי וטעיה. לקח לי הרבה זמן למצוא את התהליך הנכון עבורי עם האפרטמנטו שלי ופלאשים של 200 מ"ל לא זרים לי.
לגבי הריסטריקטור, זה דיסקית שקל להתקין אבל השאלה שאתה צריך לשאול את עצמך היא האם אתה מקבל שוט טוב בלעדיה (לפני ואחרי הטרמומטר) לפני שאתה פותח ומתקין.