" /> ">


עוד אפשרויות

Google translateGoogle translate
RSSמאמרים וחדשות RSS
קישור לעמוד זהLinkback
גרסא להדפסהגרסא להדפסה
del.icio.usשמירה ב del.icio.us
DIGGהמלצה ב-DIGG
google bookmarkסימניית גוגל

מאמרים מהקבוצה

 פרה-אינפיוז'ן ל-bezzera BZ40

מאת: רועי קליין ועופר שרגאי
06/04/2012 - 07:00


עמוד הקודם: הוספת פרה-אינפיוז'ן | המאמר המלא | עמוד הבא: נספחים >

 
 

תוצאות השינוי

 

 

כפי שרואים בסרטון מדובר במהפכה מבחינת תפעול המכונה והתוצאה הסופית.

מכיון שעליית הלחץ מהירה מאוד העוגייה ישר נפרצת ורק לאחר מכן הזליגה פחות או יותר מתייצבת. ככל שהמטחנה טובה יותר וכמות הקפה מתאימה אפשר יהיה להקטין את הפריצה הראשונית.

הפריצה הראשונית גורמת למיצוי לא אחיד \ יעיל של העוגייה וטעם הקפה נפגע. 6,7 שניות של פרה-אינפיוז'ן בלחץ של כ 3 בר (ספיקה נמוכה של הרשת) מסדרים הכל והקפה יוצא רבה יותר טוב.

 זהו שינוי מומלץ מאוד לכל מי שיש לו מכונה עם מבנה דומה.

 


< עמוד הקודם: הוספת פרה-אינפיוז'ן המאמר המלא עמוד הבא: נספחים >


עוד מ: דבוטאנט
תגיות

בהקשר זה

 עוד על HTCafe


המאמר הפופולרי ביותר בתחום HTCafe:
ציוד והכנת קפה: מדריך נבוכים חלק 1
תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht