אני באתר של אמיגו מזמין את ה"סנטו דומינגו" המפורסם, ולהפתעתי הוא אורגני.
ועוד משהו- אני מזמין גם ברזיל סראדו, וגם בו יש "אפשרות לאורגני"..
מה הקטע עם האורגני של אמיגו פתאום? מה הקטע של אורגני בכלל בקפה?
זה טוב זה? אם כן, למי?
הסנטו דומינגו הוא "אורגני" ?
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה
- הודעות: 11720
- הצטרף: נובמבר 2009
- מיקום: כפר סבא
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
זה טוב לשיווק בעיקר.
לדעתי זה סתם קשקוש כל האורגני הזה - זה בסך הכל מעיד על זה שלחווה אין אמצעים מתקדמים לסילוק הקליפה של הפול (כמו מכונות שטיפה וכאלה) והם מייבשים בשמש ואז מפרידים את הקליפה היבשה.
פעם שמעתי שההבדל בין אורגני ללא אורגני זה שהאורגני עובר ריסוס בלילה כשלא רואים...
קפה גדל גם ככה במדינות שאין להם כסף לרסס אז זה לא משנה.
לדעתי זה סתם קשקוש כל האורגני הזה - זה בסך הכל מעיד על זה שלחווה אין אמצעים מתקדמים לסילוק הקליפה של הפול (כמו מכונות שטיפה וכאלה) והם מייבשים בשמש ואז מפרידים את הקליפה היבשה.
פעם שמעתי שההבדל בין אורגני ללא אורגני זה שהאורגני עובר ריסוס בלילה כשלא רואים...
קפה גדל גם ככה במדינות שאין להם כסף לרסס אז זה לא משנה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה
- הודעות: 11720
- הצטרף: נובמבר 2009
- מיקום: כפר סבא
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
שימוש אורגני לקפה
כל העוגות שלי מהמקינטה החשמלית בעבודה משמשות כדשן אורגני לעציץ.
אני רק לא מבין למה הוא נובל כל הזמן...
אני רק לא מבין למה הוא נובל כל הזמן...
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)