בעיקר לאספרסו וקצת קפוצינו בשביל האורחים .
אין צורך בחיבור ישיר למים .
הנתונים מספיקים בשביל לקבל המלצות ? אפשרי מייבוא - אמזון - אתרים אונליין וכו .
תודה רבה לעוזרים .
עריכה :
קיבלתי הרגע המלצה על BEZZERA BZ 10 ....
מכונה ומטחנה בתקציב של 6-7
- RuslanAbramov
- חבר פעיל במיוחד
- הודעות: 745
- הצטרף: אפריל 2015
- שם מלא: Ruslan Abramov
- נתן תודות: 109 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
- RuslanAbramov
- חבר פעיל במיוחד
- הודעות: 745
- הצטרף: אפריל 2015
- שם מלא: Ruslan Abramov
- נתן תודות: 109 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
@אורניקו
·אצל קרלו בespressocoffeshop היא מתומחרת ב1150 יורו כולל 22٪ מעמ, נניח שלאחר משלוח וקיזוז מעמ היא תעלה משהו כמו 1200 שח תוסיף עוד 100 יורו עמלות בארץ היא תעלה עד הבית משהו כמו 1300€ , מה שמשאיר עוד 1800 שח למטחנה. אז לא הייתי אומר שהיא גומרל את התקציב אבל כן יהיה צריך להגדיל את התקציב ב500 שח תמורת מטחנה עדיפה עלk3.
בכל מקרה כל מכונת e61 חדשה תעלה את הסדר גודל של ה5000₪
·אצל קרלו בespressocoffeshop היא מתומחרת ב1150 יורו כולל 22٪ מעמ, נניח שלאחר משלוח וקיזוז מעמ היא תעלה משהו כמו 1200 שח תוסיף עוד 100 יורו עמלות בארץ היא תעלה עד הבית משהו כמו 1300€ , מה שמשאיר עוד 1800 שח למטחנה. אז לא הייתי אומר שהיא גומרל את התקציב אבל כן יהיה צריך להגדיל את התקציב ב500 שח תמורת מטחנה עדיפה עלk3.
בכל מקרה כל מכונת e61 חדשה תעלה את הסדר גודל של ה5000₪
- RuslanAbramov
- חבר פעיל במיוחד
- הודעות: 745
- הצטרף: אפריל 2015
- שם מלא: Ruslan Abramov
- נתן תודות: 109 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
- RuslanAbramov
- חבר פעיל במיוחד
- הודעות: 745
- הצטרף: אפריל 2015
- שם מלא: Ruslan Abramov
- נתן תודות: 109 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
@dudumagic
·
אספרסו תוכל להכין בלי בעיה.. אבל בשביל להכיון קפוצינו זה הולך ככה:
1. להוריד שוט אספרסו
2. להפעיל מצב סטים.
3. לרוקן דוד (אחר 25-30 שניות)
4. לרוקן שוב...
5. להמתין...
6. אחרי כדקה וחצי +- ניתן סוף סוף להתחיל להקציף.
7. לנקות את הסטימר...
8. למלא שוב את הדוד...
9. רוצה עוד אספרסו אחרי הקצפה? הראש לוהט תצטרך להמתין עד שיתקרר מעט או להזרים המון מים
ואת כל זה אני אומר מנסיון... לי אישית אין בעיה עם זה מכיוון שלכל היותר המכונה שלי עושה קפוצ'ינו אחד בשבוע..
קצת הפריע לי שאנשים בלי בעיה שמו באותה שורה את הרוקט אפרנמנטו ואת היוניקה כי הן מוכנות שונות בתכלית שאולי נכנסות בתקציב..
לדעתי משתמש עם דרישה למשקאות חלב יתבאס עד מאוד עם ילך בעקבות ההמלצה שקיבל כאן...
מה שאתה מחפש זה מכונת heat exchange.. אם התקציב היה כפול הייתי אומר לך dual boiler .
·
אספרסו תוכל להכין בלי בעיה.. אבל בשביל להכיון קפוצינו זה הולך ככה:
1. להוריד שוט אספרסו
2. להפעיל מצב סטים.
3. לרוקן דוד (אחר 25-30 שניות)
4. לרוקן שוב...
5. להמתין...
6. אחרי כדקה וחצי +- ניתן סוף סוף להתחיל להקציף.
7. לנקות את הסטימר...
8. למלא שוב את הדוד...
9. רוצה עוד אספרסו אחרי הקצפה? הראש לוהט תצטרך להמתין עד שיתקרר מעט או להזרים המון מים
ואת כל זה אני אומר מנסיון... לי אישית אין בעיה עם זה מכיוון שלכל היותר המכונה שלי עושה קפוצ'ינו אחד בשבוע..
קצת הפריע לי שאנשים בלי בעיה שמו באותה שורה את הרוקט אפרנמנטו ואת היוניקה כי הן מוכנות שונות בתכלית שאולי נכנסות בתקציב..
לדעתי משתמש עם דרישה למשקאות חלב יתבאס עד מאוד עם ילך בעקבות ההמלצה שקיבל כאן...
מה שאתה מחפש זה מכונת heat exchange.. אם התקציב היה כפול הייתי אומר לך dual boiler .
- RuslanAbramov
- חבר פעיל במיוחד
- הודעות: 745
- הצטרף: אפריל 2015
- שם מלא: Ruslan Abramov
- נתן תודות: 109 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
- RuslanAbramov
- חבר פעיל במיוחד
- הודעות: 745
- הצטרף: אפריל 2015
- שם מלא: Ruslan Abramov
- נתן תודות: 109 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים