לא מתווכח על הטעם של הקפה שלך, אבל קשה לי להאמין ש-80 מ"ל של אספרסו משוט בודד של מליטה יוצא חזק .
המטחנה אצלי מכוונת לדרגה העדינה ביותר, אבל בתוך המטחנה עצמה לא שיניתי את דרגת הטחינה כי זה קצת מסובך.
מעבר מנספרסו לmelitta
Re: מעבר מנספרסו לmelitta
הקפה של מאורו מעולה, אני מאוד מתחבר. שים לב שאם התרגלת לתערובת אחרת יכול להיות שתצטרך להתרגל מחדש ..sputty0 כתב:לאחר 8 שנים עם נספרסו, נרכשה melitta SOLO and Perfect mil.
ניסיון ראשון עם תערובת קפה ביתית של חנות קפה מאור יהודה לא היתה לטעמי.
לאחר סקר שוק קטן החלטתי ללכת על בטוח ולרכוש mauru delux.
אכן, היה הרבה יותר טעים, אך מה שמוזר שלא לגמרי בטוח שיותר טעים לי מארפגו של נספרסו, הבעיה בי ובהרגלים? בתערובת הקפה? בתפעול המכונה?
עוד מישהו עבר לבטים כאלו במעבר מנספרסו למכונה טוחנת?
שאלה נוספת לבעלי המכונה הנל - ההקצפה של החלב יוצאת אגרסיבית מדי, יש דרך למתן את כמות הקצף שיוצאת לכוס?...