היי,
אני לקוח של נספרסו עוד מימי C200 - למי שזוכר עלתה אז 4000 שקל
מידי שנה אני מחליף מכשיר ומכיר היטב את המכונות שלהם - אבל לאכזבה כזו לא ציפיתי
המכונה הזו פשוט לא יודעת להקציף חלב. החלב שהיא מפיקה בועתי להחריד וללא סמיכות
שיחקתי עם הפרמטרים של גובה ההקצפה והגעתי עד רמה 8 הגבוהה ביותר
ועדין - פשוט הקצפה נוראית
זה מורגש כבר כאשר מוזגים מהכד ומנסים להפריד חלב מקצף - משהו שניתן בקלות כאשר ההקפצה איכותית
אשמח לשמוע אם יש כאן כאלו שחולקים עלי ויכולים להסביר מדוע
תודה
Creatista Plus - אכזבה קשה !
- אוריה (פותח השרשור)
-
- חבר ותיק
- הודעות: 2654
- הצטרף: ינואר 2008
- נתן תודות: 89 פעמים
- קיבל תודות: 47 פעמים
אז עכשיו זה בכלל מטריד אותי מה שאתה כותב
החלב מקורר 4 מעלות. המכונה חדשה.
אנא בדוק בדיוק מה רמת ההקצפה אצלך.
הרי מה כל הקטע של רמת ההקצפה ? לדעתי זה שאוויר חם יוצא במשך זמן רב יותר
ככל שזמן רב יותר יוצא אוויר ההקצפה נעשת טובה יותר
לאחר מכן מגיע הקיטור כדי לחמם
ולכן רמה 8 חייב לתת הקצפה חזקה יותר
או שאני טועה ?
החלב מקורר 4 מעלות. המכונה חדשה.
אנא בדוק בדיוק מה רמת ההקצפה אצלך.
הרי מה כל הקטע של רמת ההקצפה ? לדעתי זה שאוויר חם יוצא במשך זמן רב יותר
ככל שזמן רב יותר יוצא אוויר ההקצפה נעשת טובה יותר
לאחר מכן מגיע הקיטור כדי לחמם
ולכן רמה 8 חייב לתת הקצפה חזקה יותר
או שאני טועה ?
Re: Creatista Plus - אכזבה קשה !
מסכים איתך, גם אני עם קריאטיסטה והחלב המוקצף לא מספיק סמיך. ההקצפה פה שונה מהאחרות׳ימי שלהם שדם הוא יותר סמיך. אני מקווה שלזה התכוונת.אוריה כתב:היי,
אני לקוח של נספרסו עוד מימי C200 - למי שזוכר עלתה אז 4000 שקל
מידי שנה אני מחליף מכשיר ומכיר היטב את המכונות שלהם - אבל לאכזבה כזו לא ציפיתי
המכונה הזו פשוט לא יודעת להקציף חלב. החלב שהיא מפיקה בועתי להחריד וללא סמיכות
שיחקתי עם הפרמטרים של גובה ההקצפה והגעתי עד רמה 8 הגבוהה ביותר
ועדין - פשוט הקצפה נוראית
זה מורגש כבר כאשר מוזגים מהכד ומנסים להפריד חלב מקצף - משהו שניתן בקלות כאשר ההקפצה איכותית
אשמח לשמוע אם יש כאן כאלו שחולקים עלי ויכולים להסביר מדוע
תודה...
·
Re: Creatista Plus - אכזבה קשה !
מסכים איתך, גם אני עם קריאטיסטה והחלב המוקצף לא מספיק סמיך. ההקצפה פה שונה מהאחרות׳ימי שלהם שדם הוא יותר סמיך. אני מקווה שלזה התכוונת.אוריה כתב:היי,
אני לקוח של נספרסו עוד מימי C200 - למי שזוכר עלתה אז 4000 שקל
מידי שנה אני מחליף מכשיר ומכיר היטב את המכונות שלהם - אבל לאכזבה כזו לא ציפיתי
המכונה הזו פשוט לא יודעת להקציף חלב. החלב שהיא מפיקה בועתי להחריד וללא סמיכות
שיחקתי עם הפרמטרים של גובה ההקצפה והגעתי עד רמה 8 הגבוהה ביותר
ועדין - פשוט הקצפה נוראית
זה מורגש כבר כאשר מוזגים מהכד ומנסים להפריד חלב מקצף - משהו שניתן בקלות כאשר ההקפצה איכותית
אשמח לשמוע אם יש כאן כאלו שחולקים עלי ויכולים להסביר מדוע
תודה...
·