Beanz
- כליף (פותח השרשור)
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 106
- הצטרף: נובמבר 2018
- שם מלא: איתן כליף
- נתן תודות: 22 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
@WolfM
·דאם אתה צודק. בלבול שלי...
בכל מקרה, הזמנתי את ערכת ההתנסות. יש לי דואל בוילר של אקספובר שעם תערובות איטלקיות מוציא קפה נהדר,
אבל עם הפולים האלה פשוט בזבזתי חצי כמות בניסיון להגיע לטחינה והחליטה הנכונה ועדיין לא הצלחתי. יוצא מימי וחסר טעם
·דאם אתה צודק. בלבול שלי...
בכל מקרה, הזמנתי את ערכת ההתנסות. יש לי דואל בוילר של אקספובר שעם תערובות איטלקיות מוציא קפה נהדר,
אבל עם הפולים האלה פשוט בזבזתי חצי כמות בניסיון להגיע לטחינה והחליטה הנכונה ועדיין לא הצלחתי. יוצא מימי וחסר טעם
*******************
יום יבוא ואני אקנה את קפה גרקו ואגור שם בפנים על הספות
יום יבוא ואני אקנה את קפה גרקו ואגור שם בפנים על הספות
זה אמור להיות קפה בקליה בהירה בסגנון גל שלישי וידרוש טחינה אחרת לגמרי מכל תערובת איטלקית שאני מכיר.
אם תעלה וידאו של החליטה יהיה אפשר לתת פויינטרים.
בזבוז קפה עד השלמת הכיול זאת בעיה ידועה בקלייה בהירה ולכן שאלתי על הסט אפ. המחטנה הכי חשובה כאן מבחינת הציוד לטעמי ולצערי אני מכיר את נושא הבזבוז באופן אישי עם הK3 שלי עד שאני מגיע לכיול הנכון.
אם תעלה וידאו של החליטה יהיה אפשר לתת פויינטרים.
בזבוז קפה עד השלמת הכיול זאת בעיה ידועה בקלייה בהירה ולכן שאלתי על הסט אפ. המחטנה הכי חשובה כאן מבחינת הציוד לטעמי ולצערי אני מכיר את נושא הבזבוז באופן אישי עם הK3 שלי עד שאני מגיע לכיול הנכון.
אני שותה סינגלים בעיקר וזה מסתדר לי טוב יותר עם קליה בהירה כי הסלסלה דורשת טחינה מעט פחות עדינה לעומת הבריטסה פרו ננו (IMS) הכפולה- 15 גרם. אני משתמש בסלסלת לה מרזוקו 7 גרם וטמפר 41 וטוחן אליה 8 גרם.
הטחינה לרוב הקליות הבהירות היא על הגבול שהK3 עוד רגע נחנקת ולא מצליחה לטחון. זה שלב שהיא מאוד מגיישת אז אני טוחן לכוס חד פעמית, מבצע WDT עם קיסם ואז מעביר לסלסלה (עם שימוש במשפך ייעודי).
לפני 3 חודשים הייתי עם קפה סופר בהיר אצל אופיר מהפורום והNICHE אכלה אותו בלי מלח. השינוי מטחינה לטחינה היה כלכך קליל שזה אבסורד ממש לעומת הK3. בסה"כ הK3 מטחנה מעולה לרוב הקפה שמשווק בארץ (כהה עד כהה ), אבל היא עקב אכילס כשרוצים לעלות מדרגה.
נ.ב
אני טוחן תמיד בערך 2 גרם וזורק לפח לפני כל טחינה חדשה
הטחינה לרוב הקליות הבהירות היא על הגבול שהK3 עוד רגע נחנקת ולא מצליחה לטחון. זה שלב שהיא מאוד מגיישת אז אני טוחן לכוס חד פעמית, מבצע WDT עם קיסם ואז מעביר לסלסלה (עם שימוש במשפך ייעודי).
לפני 3 חודשים הייתי עם קפה סופר בהיר אצל אופיר מהפורום והNICHE אכלה אותו בלי מלח. השינוי מטחינה לטחינה היה כלכך קליל שזה אבסורד ממש לעומת הK3. בסה"כ הK3 מטחנה מעולה לרוב הקפה שמשווק בארץ (כהה עד כהה ), אבל היא עקב אכילס כשרוצים לעלות מדרגה.
נ.ב
אני טוחן תמיד בערך 2 גרם וזורק לפח לפני כל טחינה חדשה