קולה תוף vs קולה אויר חם

פורום תערובות קפה וקליה ביתית, איפה לקנות, איך להכין ואיך לקלות
bigC (פותח השרשור)
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 80
הצטרף: יוני 2015
שם מלא: bigc
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

קולה תוף vs קולה אויר חם

נושא שלא נקרא #1 

שלום, מישהו יכול להסביר האם יש הבדל בין קליה בקולה תוף קלאסי לבין קולה אויר חם (sonofrrsco) מה היתרונות והחסרונות?

תודה

אהה-רון
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 364
הצטרף: ינואר 2013
נתן תודות: 280 פעמים
קיבל תודות: 73 פעמים

נושא שלא נקרא #2 

אני יכול להעיד על הג'ין קפה שהוא קולה באוויר חם -

הקפה מוכן לשתייה כ24 שעות אחרי הקליה.
הקפה מתחיל לאבד את חיוניותו כשבוע / עשרה ימים אחרי הקליה.
אפשר להאריך את חיי המדף של הקפה - אני מכניס את הקפה למקפיא ומוציא כול פעם את 'מנות היום'. משתמש לאחר הפשרה.

הג'ין הוא לא קולה מקצועי אלא ביתי/ חובבני ואני יודע שאפשר להוציא יותר מהקפה על ידי קולים מקצועיים יותר.

עד כאן עניות דעתי ונסיוני.

bigC (פותח השרשור)
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 80
הצטרף: יוני 2015
שם מלא: bigc
נתן תודות: 22 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

נושא שלא נקרא #3 

תודה על תגובתך, כן זהו קולה ידוע, לא בטוח שהקפה שהוא מוציא פחות טוב מכל קולה תעשייתי אחר. למה לך להקפיא קפה אם יש לך אפשרות לקבל קפה טרי על בסיס שבועי?

שלח תגובה

חזור אל “תערובות קפה וקלייה ביתית”