שלום, מישהו יכול להסביר האם יש הבדל בין קליה בקולה תוף קלאסי לבין קולה אויר חם (sonofrrsco) מה היתרונות והחסרונות?
תודה
קולה תוף vs קולה אויר חם
אני יכול להעיד על הג'ין קפה שהוא קולה באוויר חם -
הקפה מוכן לשתייה כ24 שעות אחרי הקליה.
הקפה מתחיל לאבד את חיוניותו כשבוע / עשרה ימים אחרי הקליה.
אפשר להאריך את חיי המדף של הקפה - אני מכניס את הקפה למקפיא ומוציא כול פעם את 'מנות היום'. משתמש לאחר הפשרה.
הג'ין הוא לא קולה מקצועי אלא ביתי/ חובבני ואני יודע שאפשר להוציא יותר מהקפה על ידי קולים מקצועיים יותר.
עד כאן עניות דעתי ונסיוני.
הקפה מוכן לשתייה כ24 שעות אחרי הקליה.
הקפה מתחיל לאבד את חיוניותו כשבוע / עשרה ימים אחרי הקליה.
אפשר להאריך את חיי המדף של הקפה - אני מכניס את הקפה למקפיא ומוציא כול פעם את 'מנות היום'. משתמש לאחר הפשרה.
הג'ין הוא לא קולה מקצועי אלא ביתי/ חובבני ואני יודע שאפשר להוציא יותר מהקפה על ידי קולים מקצועיים יותר.
עד כאן עניות דעתי ונסיוני.