שלום,
יש ברשותי גריל גז LE3 עם רשת יצוקה. כל בשר שאני שם עליו אני צריך להלחם איתו כדי להפוך אותו.
הבעיה היא בעיקר עם עוף (חזה עוף/ פרגית).
לא משנה כמה אני ממתין שהרשת תתחמם
לא משנה כמה אני מנקה את הרשת (ניסיתי לשמן אותה וניסיתי בלי)
לא משנה כמה אני ממתין שהבשר יהיה מוכן (כבר הרבה מעבר ל OVERCOOKED)
פשוט נדבק. חזה עוף פשוט יוצא בחלקים.
האם רשת עשתה את שלה?
יש פתרונות?
מכין בשר על המנגל בערך 3-4 פעמים בשבוע ונורא קשה לעבוד ככה.
גריל גז נפוליאון LE3 (בן 5 שנים), בשר נדבק לרשת בצורה לא סבירה
- molvy
- חבר במועדון HT
- הודעות: 6718
- הצטרף: מרץ 2010
- נתן תודות: 1245 פעמים
- קיבל תודות: 1309 פעמים
גם לי יש גריל נאפליון - מאוד מרוצה
הרגשתי שאני לא מסופק מהרמה שאני מגיע אליה
הרמתי טלפון לכרמל דיירקט וסיפרתי להם
סגרנו שיבואו אליי הבייתה להדרכה הכנתי בשר מבעוד מועד, אחלה הדרכה ואחלה בשר יצא
דרך אגב אני רק מנקה את הרשת ומרסס ספריי שמן זית, ההדבקה של הבשר לפי הבנתי היא משום שלא החל תהליך ההתקרמלות
ז"א אתה הופך מוקדם מידי
אבל קטונתי, דבר עם כרמל
הרגשתי שאני לא מסופק מהרמה שאני מגיע אליה
הרמתי טלפון לכרמל דיירקט וסיפרתי להם
סגרנו שיבואו אליי הבייתה להדרכה הכנתי בשר מבעוד מועד, אחלה הדרכה ואחלה בשר יצא
דרך אגב אני רק מנקה את הרשת ומרסס ספריי שמן זית, ההדבקה של הבשר לפי הבנתי היא משום שלא החל תהליך ההתקרמלות
ז"א אתה הופך מוקדם מידי
אבל קטונתי, דבר עם כרמל
- molvy
- חבר במועדון HT
- הודעות: 6718
- הצטרף: מרץ 2010
- נתן תודות: 1245 פעמים
- קיבל תודות: 1309 פעמים
Re: גריל גז נפוליאון LE3 (בן 5 שנים), בשר נדבק לרשת בצורה לא סבירה
·הוא בפירוש כתב שהוא לא הופך מוקדם מידיAviv943 כתב:לא משנה כמה אני ממתין שהבשר יהיה מוכן (כבר הרבה מעבר ל OVERCOOKED)...
לכן אני פסלתי את האופציה של היפוך מוקדם
וייעצתי לו להתייעץ עם כרמל דיירקט
- molvy
- חבר במועדון HT
- הודעות: 6718
- הצטרף: מרץ 2010
- נתן תודות: 1245 פעמים
- קיבל תודות: 1309 פעמים
·אני לא אוהב רשת מיציקת אלומיניוםAviv943 כתב:אחרי שיחה עם כרמל, נאמר שיתכן והרשת עשתה את שלה כבר לאחר 5 שנים.
הוצעה לי רשת חדשה מיציקת אלומיניום שהיא יקרה יותר מיציקת ברזל ( טוענים שלא עושים יותר יציקות ברזל) בסביבות 500 שקלים (לא זוכר את המחיר המדויק)
לא החלטתי מה לעשות עדיין....
לטעמי הכובד של הרשת הוא גורם דומיננטי באנרגיה שנאגרת ברשת וחורכת את הבשר בזמן שמניחים אותו על הרשת
לדעתי רשת אלומיניום לא תאגור מספיק אנרגיה לקבלת צליל ה "תססססס" המוכר שנגרם כאשר שמים בשר על רשת לוהטת ובעלת אנרגיה גדולה כך שהיא לא מתקררת מהר בגלל המגע עם הבשר החם
בשורה התחתונה, אני לא הייתי מחליף רשת ברזל עם רשת אלומיניום