התחדשתי בביאנקה

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
gofmarat
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 641
הצטרף: פברואר 2009
מיקום: קריות
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

נושא שלא נקרא #16 

יצא לך להתעסק עם פרופיל חליטה, הרגשת הבדל לטובה בטעם?

Vladihahalevin (פותח השרשור)
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 91
הצטרף: אפריל 2019
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

נושא שלא נקרא #17 

@gofmarat
·
חיובי, אבל זו קצת התעסקות ואני פחות מכיר פרופילים, גם הייתי בצבא רוב הזמן.

הכל עניין של כמה קפה יש לך לבזבז D:

nimitzg
סמל אישי של משתמש
כתב קפה
כתב קפה
הודעות: 2060
הצטרף: דצמבר 2007
נתן תודות: 460 פעמים
קיבל תודות: 239 פעמים

נושא שלא נקרא #18 

@gofmarat
·
מניסיוני (בציוד שונה) כל שינוי בתהליך החליטה משפיעה על הטעם, על אחת כמה וכמה פרופיל חליטה.
כמובן בהנחת יסוד ששאר הפרמטרים (טחינה,הידוק וטמפרטורת חליטה לא שונו).
Pre wetting,pre infusion ושינויים נכונים בלחץ החליטה יעלימו טעמים מרים,בלתי נסבלים מהאספרסו.
אבל בהחלט דורש עיקביות של ברזל בשאר הפרמטרים
"Cigars change thoughts into dreams."
(Victor Marie Hugo 1802-1885)

gofmarat
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 641
הצטרף: פברואר 2009
מיקום: קריות
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

נושא שלא נקרא #19 

תודה, אז דווקא נשמע שזה יכול להוסיף.
למרות שממה שאני יודע כל מכונה עם ראש E61 יכולה לעשות preinfusion עם הרמה של חצי בידית, לא?

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3777
הצטרף: דצמבר 2009
שם מלא: אורן
נתן תודות: 286 פעמים
קיבל תודות: 493 פעמים

נושא שלא נקרא #20 

@gofmarat - ראש E61 עושה pre-infusion בכל מקרה. אם אתה מתחייס להרמה עדינה של הידית קצת מעל מצב החצי אבל מבלי להפעיל את המשאבה, אז כן, זה מרטיב את העוגיה, אבל זה תלוי בלחץ באותו רגע בראש והתוצאה לא עקבית. לדעתי עדיף להתעלם מזה ולסמוך על ה-pre-infusion העקבי של הראש (בהרמה מלאה של המנוף, כלומר במצב חליטה).

Nivoss2
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 54
הצטרף: ספטמבר 2019
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

נושא שלא נקרא #21 

@Vladihahalevin
·
הי ולאדי,
אם מתאים לך אשמח אם תשתף קצת בהתרשמות שלך מהמכונה בינתיים.
מכונה סופר מעניינת בלי הרבה יח"צ פה בפורום.
תודה!

Vladihahalevin (פותח השרשור)
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 91
הצטרף: אפריל 2019
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

נושא שלא נקרא #22 

@Nivoss2
·
לא יוצא לי להשתמש במצב הרגיל שלה(ברז פתוח תמיד), כך שאני לא יכול להשוות לעומת בלי.
אבל כל שינוי בלחץ משמעותי, פרה-אינפוייז'ן ארוך זו אופציה מעולה, הפיצ'ר הזה מעולה!

האיכות בנייה והעיצוב מעולה גם הוא, כולל הצג הקטן והנוח שלהם.

חסרונות:
אי דיווח על חוסר במים(כשהוא מדווח הוא מתכבה - הדבר השתנה בדגם החדש שלהם, וניתן להמשיך ולסיים את החליטה)

Nivoss2
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 54
הצטרף: ספטמבר 2019
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

נושא שלא נקרא #23 

@Vladihahalevin
·
נשמע מצוין.
תודה.
אז אפשר לסכם שאתה מרוצה וממליץ? 😊

Vladihahalevin (פותח השרשור)
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 91
הצטרף: אפריל 2019
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

נושא שלא נקרא #24 

@Nivoss2
·
מאוד!
לליט נורא חושבים על המשתמש נותנים את המקסימום, מהדאגה לטמפר נורמלי, פילטר, קומפקטית ,כל הציוד לחיבור ישיר, ידיות מעץ ואפשרות להסרת או הזזת מיכל המים - פטנט גאוני בפני עצמו והבאת האופציה לשליטה על המים.
ולחשוב שעם כל זה היא עדיין המכונה בין הזולות לקטגוריה.

שלח תגובה

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”