טוב, אז קניתי מד לחץ שמתחבר לפורטפילטר כדי לכוון את לחץ ה OPV ברנצ'יליו סילביה שלי
( https://www.bluestarcoffee.eu/joe-frex- ... 1262-p.asp )
שתי שאלות:
מה צריך להיות הלחץ האופטימלי? בכל מקום אני רואה המלצות אחרות. ההמלצות נעות בין 8.5 ל 10 בר
בחלק מהמקומות קראתי שכדאי למלא את המד לחץ בשמן כדי לקבל תוצאות יציבות ללא קפיצות. האמנם? אם כן , באיזה שמן?
תודה
לחץ משאבה OPV ברנצ'יליו סילביה
Re: לחץ משאבה OPV ברנצ'יליו סילביה
@oferlev
·
סביבות 9 +/- טיפה מעל או מתחת לא ממש משנה.
קח בחשבון שגם 9 זה איזשהו סטנדרט שאתה לא מחייב לו. אם תעשה הכל ועדיין תקבל קפה עוקצני ואגרסיבי מדי (למרות שהכל טוב מבחינת טמפ', כמות, טחינה וכו') תוריד קצת ל 8 ותראה אם ישתפר. המשחק זה כל הכיף..
·
סביבות 9 +/- טיפה מעל או מתחת לא ממש משנה.
קח בחשבון שגם 9 זה איזשהו סטנדרט שאתה לא מחייב לו. אם תעשה הכל ועדיין תקבל קפה עוקצני ואגרסיבי מדי (למרות שהכל טוב מבחינת טמפ', כמות, טחינה וכו') תוריד קצת ל 8 ותראה אם ישתפר. המשחק זה כל הכיף..
- coffeeavi
- חבר פעיל במיוחד
- הודעות: 974
- הצטרף: יולי 2011
- מיקום: השרון
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 276 פעמים
- יצירת קשר:
כמו שכתב אופיר
ניסוי ותעייה זו הדרך.
כוון את הלחץ לפי החיך שלך . נסה לחצים שונים באזור 9 באר, קצת יותר וקצת פחות
אחרי כל שינוי תחלוט ותטעם ואז קבל את ההחלטה (כמובן בהנחה שהקפה, הטחינה ושאר תנאי החליטה זהים).
לגבי השעון, זה לא משהו שאתה משנה. יש שעוני לחץ עם או בלי שמן ונכון שאלו עם שמן בולמים רעידות מחוג.
המדידה צריכה להתבצע כשיש קפה בסלסלה ולא על סלסלה עם מים בלבד אם אתה רוצה תוצאה מדוייקת.
בהצלחה
ניסוי ותעייה זו הדרך.
כוון את הלחץ לפי החיך שלך . נסה לחצים שונים באזור 9 באר, קצת יותר וקצת פחות
אחרי כל שינוי תחלוט ותטעם ואז קבל את ההחלטה (כמובן בהנחה שהקפה, הטחינה ושאר תנאי החליטה זהים).
לגבי השעון, זה לא משהו שאתה משנה. יש שעוני לחץ עם או בלי שמן ונכון שאלו עם שמן בולמים רעידות מחוג.
המדידה צריכה להתבצע כשיש קפה בסלסלה ולא על סלסלה עם מים בלבד אם אתה רוצה תוצאה מדוייקת.
בהצלחה