מאמרים אחרונים

שתף בפייסבוק שיתוף בפייסבוק
RSS - מאמריםמאמרים
RSS - פורומיםפורומים
דווח למנהל דיווח למנהל
קישור לעמוד זה קישור לעמוד זה
עוד בקבוצת HT



MUDDY GROUNG SUMATRA של נגרו


   פורומים > קפה > תערובות קפה וקלייה ביתית
מחבר הודעה
giladg1111
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

הצטרף בתאריך:
  Mar 06, 2012
הבעות תודה: 26
מספר הודעות: 139

 #1  נשלח: ד' 31/10/2012 21:17
MUDDY GROUNG SUMATRA של נגרו

טוב,
דגמתי את הסומטרה של גלעד גם כאספרסו וגם כקפוצ'ינו.
הקפה מעולה. בהחתחלה כשהוא היה קצת טרי, עוד היה קצת ריח תבליני חזק של המנדלינג.
עכשיו, שבועיים אחרי הקלייה: לר שתיתי סומטרה כזה...
ריח מתקתק קרלמלי קצת אגוזי (שוב סליחה על הפלצנות...)
טעם חלק, מתקתק ועם נגיעות של תבלינים אבל מהסוג המתקתק נעים ולר חריף כמו שאר הסומטה שדגמתי, הזכיר לי קצת מוסקט וקרמל ובלי טיפה של מרירות.
בקפוצ'ינו הוא היה מאוד נעים והשתלב בצורה מצוינת עם החלב. מי שאוהב קפוצ'ינו מתקתק בטעם, הרוויח

אני יודע שהסטרגה קוטמת את הקצוות ומבליטה טעמים שיותר נסתרים בקפה, זה מתבטא בגדול בטעם של הקרמה של הקפה שממש אוצרת את כל הטעמים העדינים או האזוטריים שבשוט ובשאר הנוזל יש בדר"כ טעם די אחיד (וטוב).

אני מתנצל אם התפלפלתי קצת. אבל לא יצא לי הרבה עד כה ליהנות מקפה שממש פתח לי טעמים שלא הכרתי וטעים ברמה שאני מוצא את עצמי כל יום מתחייב שמחר לא אעבור את ה 3 מנות ביום...

החצי קילו הזה של הסומטרה הולך להעלם די מהר....

בתמונה: השוט האחרון של הסומטה, יצא מאוד מנומש ויותר כהה ...



פרופיל | שלח הודעה | חפש
moti_r (מוטי)
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe

הצטרף בתאריך:
  Nov 11, 2004

מיקום: ישראל
הבעות תודה: 688
מספר הודעות: 9705

 #2  נשלח: ה' 01/11/2012 6:42


נשמע מעולה!

_________________
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
פרופיל | שלח הודעה | חפש
דבוטאנט (עפר ש)
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה

הצטרף בתאריך:
  Nov 26, 2009

מיקום: כפר סבא
הבעות תודה: 1134
מספר הודעות: 11723

 #3  נשלח: ה' 01/11/2012 9:42

יפה
_________________
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
פרופיל | שלח הודעה | חפש
hosq
כתב קפה
כתב קפה

הצטרף בתאריך:
  Nov 26, 2009
הבעות תודה: 277
מספר הודעות: 4979

 #4  נשלח: ה' 01/11/2012 10:50

התפלפלות כזאת על קרמה מוצאים רק אצל בעלי מכונות מנוף...
_________________
what's next?
פרופיל | שלח הודעה | חפש
newaround
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה

הצטרף בתאריך:
  Mar 01, 2011
הבעות תודה: 35
מספר הודעות: 457

 #5  נשלח: ה' 01/11/2012 14:02

זה נשמע באמת כמו הסומטרה.
קפה מצויין.
פרופיל | שלח הודעה | חפש
כל הזמנים הם שעון חורף - ישראל (GMT+2) הצג הודעות קודמות:    
פורומים > תערובות קפה וקלייה ביתית


  
    שם משתמש:
נתוני כניסה לכל אתרי HT:

  סיסמא:
 

  


 | 

קפוץ אל: 
לא ניתן לשלוח הודעות בפורום זה
לא ניתן להגיב להודעות בפורום זה
לא ניתן לערוך את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן למחוק את הודעותיך בפורום זה
לא ניתן להצביע לסקרים בפורום זה
לא ניתן לצרף קבצים בפורום זה
לא ניתן להוריד קבצים בפורום זה

תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht