טוב,
דגמתי את הסומטרה של גלעד גם כאספרסו וגם כקפוצ'ינו.
הקפה מעולה. בהחתחלה כשהוא היה קצת טרי, עוד היה קצת ריח תבליני חזק של המנדלינג.
עכשיו, שבועיים אחרי הקלייה: לר שתיתי סומטרה כזה...
ריח מתקתק קרלמלי קצת אגוזי (שוב סליחה על הפלצנות...)
טעם חלק, מתקתק ועם נגיעות של תבלינים אבל מהסוג המתקתק נעים ולר חריף כמו שאר הסומטה שדגמתי, הזכיר לי קצת מוסקט וקרמל ובלי טיפה של מרירות.
בקפוצ'ינו הוא היה מאוד נעים והשתלב בצורה מצוינת עם החלב. מי שאוהב קפוצ'ינו מתקתק בטעם, הרוויח
אני יודע שהסטרגה קוטמת את הקצוות ומבליטה טעמים שיותר נסתרים בקפה, זה מתבטא בגדול בטעם של הקרמה של הקפה שממש אוצרת את כל הטעמים העדינים או האזוטריים שבשוט ובשאר הנוזל יש בדר"כ טעם די אחיד (וטוב).
אני מתנצל אם התפלפלתי קצת. אבל לא יצא לי הרבה עד כה ליהנות מקפה שממש פתח לי טעמים שלא הכרתי וטעים ברמה שאני מוצא את עצמי כל יום מתחייב שמחר לא אעבור את ה 3 מנות ביום...
החצי קילו הזה של הסומטרה הולך להעלם די מהר....
בתמונה: השוט האחרון של הסומטה, יצא מאוד מנומש ויותר כהה ...
MUDDY GROUNG SUMATRA של נגרו
- giladg1111 (פותח השרשור)
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 139
- הצטרף: מרץ 2012
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
MUDDY GROUNG SUMATRA של נגרו
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה
- הודעות: 11720
- הצטרף: נובמבר 2009
- מיקום: כפר סבא
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים