נהרס לי המד חום אשמח המלצה לחדש

המקום לשאול שאלות על קפה, קפסולות, מכונות קפה, סוגי קפה ירוק, חנויות
A1ex (פותח השרשור)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 457
הצטרף: פברואר 2008
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

נהרס לי המד חום אשמח המלצה לחדש

נושא שלא נקרא #1 

היה לי עד עכשיו מד חום מדגם CDN DTQ450X לצערי שמו אותו בתוך מיים יום וחצי והמסך הלך.
קניתי אותו בזמנו באיביי באזור ה65 שקל - לקח חודש להגיע S:
אני משתמש במד גם למדידת חום החלב וגם מיים כשאני מכין תה.

ראיתי שיש מד חום שהוא בעצם אקדח לייזר. הוא טוב?
משהו יודע איפה אפשר לקנות את הCDN בארץ במחיר טוב?

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
הודעות: 11720
הצטרף: נובמבר 2009
מיקום: כפר סבא
נתן תודות: 282 פעמים
קיבל תודות: 1130 פעמים

נושא שלא נקרא #2 

לא יודע איפה יש בארץ אבל יש הרבה אופציות להזמין כמו taylor ובנויות בישול יש גם דיגיטלים אחרים.
למים וחלב לא צריך דיוק ומהירות סופר גבוהים אז לא נראה לי שזה כזה קריטי המותג.
מד חום איפרא עם לייזר מודד חום עם חיישן אינפרא, הלייזר רק מראה מה מרכז נקודת המדידה.
הם יכולים להיות מאוד מדויקים ומהירים אבל להקצפת חלב זה לא יעזור לך (אלא אם יש לך 3 ידיים) הם עובדים הכי טוב על דברים כהים
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

A1ex (פותח השרשור)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 457
הצטרף: פברואר 2008
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

נושא שלא נקרא #3 

מה שאתה בעצם אומר שגם הפשוטים שעולים 15-20 שקל נותנים את אותה תמורה כמו של CDN שעולה 70?

Chura
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 4774
הצטרף: ינואר 2005
מיקום: Privilege 15
נתן תודות: 163 פעמים
קיבל תודות: 285 פעמים

נושא שלא נקרא #4 

אני יכול להגיד לך שאני עם מדחוף אנלוגי (מחוג והכל) ועובד מעולה.
השוויתי עם מדחום אינפרא את הטמפ׳ והיה מדוייק להפליא.
החסרון היחידי שלוקח לו זמן לעקל את הטמפ׳. לכן אני מפסיק הקצפה ב64 מעלות ואז יוצא שהחלב בול על 70 בסיום המדידה.
Configure Terminal
Write Erase
reload
(6)

A1ex (פותח השרשור)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 457
הצטרף: פברואר 2008
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

נושא שלא נקרא #5 

במידה והשירות לקוחות של CDN לא יחליף לי את המד חום, אני חושב שאני אקנה שוב אותו אחד חדש.
הוא היה מעולה...

A1ex (פותח השרשור)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 457
הצטרף: פברואר 2008
נתן תודות: 69 פעמים
קיבל תודות: 4 פעמים

נושא שלא נקרא #6 

תגידו בבקשה,
המדחומים האנלוגים הם עובדים על כספית?

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
הודעות: 11720
הצטרף: נובמבר 2009
מיקום: כפר סבא
נתן תודות: 282 פעמים
קיבל תודות: 1130 פעמים

נושא שלא נקרא #7 

לא אין כספית. בדרך כלל יש בי מטאל שמתכווץ נמתח בחום.
תמונה
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

cafekedma
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה
הודעות: 186
הצטרף: פברואר 2012
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 42 פעמים

מדחומים אנלוגים

נושא שלא נקרא #8 

לא בדקתי אף פעם עם דיגיטלי אבל
נראה לי מאין סוף בדיקות של אספרסו והקצפה שעשיתי ללקוחות
שהאנלוגי מזייף ב 7-10 מעלות
לא יתכן שחייבים להרתיח את הכוסות זכוכית לטמפ של 90-80 מעלות
כדי לקבל אספרסו של 65 מעלות...?

שלח תגובה

חזור אל “בית הקפה”