היה לי עד עכשיו מד חום מדגם CDN DTQ450X לצערי שמו אותו בתוך מיים יום וחצי והמסך הלך.
קניתי אותו בזמנו באיביי באזור ה65 שקל - לקח חודש להגיע S:
אני משתמש במד גם למדידת חום החלב וגם מיים כשאני מכין תה.
ראיתי שיש מד חום שהוא בעצם אקדח לייזר. הוא טוב?
משהו יודע איפה אפשר לקנות את הCDN בארץ במחיר טוב?
נהרס לי המד חום אשמח המלצה לחדש
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה
- הודעות: 11720
- הצטרף: נובמבר 2009
- מיקום: כפר סבא
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
לא יודע איפה יש בארץ אבל יש הרבה אופציות להזמין כמו taylor ובנויות בישול יש גם דיגיטלים אחרים.
למים וחלב לא צריך דיוק ומהירות סופר גבוהים אז לא נראה לי שזה כזה קריטי המותג.
מד חום איפרא עם לייזר מודד חום עם חיישן אינפרא, הלייזר רק מראה מה מרכז נקודת המדידה.
הם יכולים להיות מאוד מדויקים ומהירים אבל להקצפת חלב זה לא יעזור לך (אלא אם יש לך 3 ידיים) הם עובדים הכי טוב על דברים כהים
למים וחלב לא צריך דיוק ומהירות סופר גבוהים אז לא נראה לי שזה כזה קריטי המותג.
מד חום איפרא עם לייזר מודד חום עם חיישן אינפרא, הלייזר רק מראה מה מרכז נקודת המדידה.
הם יכולים להיות מאוד מדויקים ומהירים אבל להקצפת חלב זה לא יעזור לך (אלא אם יש לך 3 ידיים) הם עובדים הכי טוב על דברים כהים
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה
- הודעות: 11720
- הצטרף: נובמבר 2009
- מיקום: כפר סבא
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
מדחומים אנלוגים
לא בדקתי אף פעם עם דיגיטלי אבל
נראה לי מאין סוף בדיקות של אספרסו והקצפה שעשיתי ללקוחות
שהאנלוגי מזייף ב 7-10 מעלות
לא יתכן שחייבים להרתיח את הכוסות זכוכית לטמפ של 90-80 מעלות
כדי לקבל אספרסו של 65 מעלות...?
נראה לי מאין סוף בדיקות של אספרסו והקצפה שעשיתי ללקוחות
שהאנלוגי מזייף ב 7-10 מעלות
לא יתכן שחייבים להרתיח את הכוסות זכוכית לטמפ של 90-80 מעלות
כדי לקבל אספרסו של 65 מעלות...?