הבדל בין מכונות בכמות שניתן להכניס בסלסילה כפולה

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
אישו (פותח השרשור)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 211
הצטרף: נובמבר 2015
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

הבדל בין מכונות בכמות שניתן להכניס בסלסילה כפולה

נושא שלא נקרא #1 

השתדרגתי מ ascaso steel ל izzo vivi
1. בסלילה של ascaso הייתי שם 18 גרם בלי בעיה. באותה סלסילה ב izzo נכנס מכסימום 16 גרם. מדוע?
2. בנוסף קורה לי שאחרי החליטה הידית יוצאת ללא הסלסילה וצריך לשלוף אותה בנפרד. האם קשור?
אבל המכונה ממש ממש אחלה...

BarDar
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 489
הצטרף: ינואר 2015
מיקום: בין אור יהודה לפתח תקווה
נתן תודות: 242 פעמים
קיבל תודות: 140 פעמים

נושא שלא נקרא #2 

תתחדש, וואחד שדרוג!
1. הכמות קשורה (גם) לגובה ראש הדיפיוזר הפנימי, כנראה יותר נמוך (עמוק) באיזו.
2. גם קשור לתופעה השניה- כנראה העוגייה מתנפחת ונדבקת לראש ולכן קשה לשחרר.
אין שום סיבה שלא ללחוץ על "תודה"
תודה :)

אישו (פותח השרשור)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 211
הצטרף: נובמבר 2015
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

נושא שלא נקרא #3 

@BarDar
·
למה באיצ'ו היא מתנפחת יותר?

BarDar
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 489
הצטרף: ינואר 2015
מיקום: בין אור יהודה לפתח תקווה
נתן תודות: 242 פעמים
קיבל תודות: 140 פעמים

נושא שלא נקרא #4 

יש הרבה משתנים שמשפיעים על הנפח- טחינה, מהירות כניסת המים, טריות (משפיע על כמות הגז הכלוא בפולים), טמפ' ועוד. כמובן שגם יותר קל לעוגיה להגיע לראש כי הוא יותר קרוב.
או שתוריד כמות בסלסלה (וכמובן תתאים את הטחינה ואת גודל השוט) או שתנסה לחזק את הקפיץ כך שייתפוס את הסלסלה יותר חזק.
אין שום סיבה שלא ללחוץ על "תודה"
תודה :)

אישו (פותח השרשור)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 211
הצטרף: נובמבר 2015
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

נושא שלא נקרא #5 

@BarDar
·
(Y) תודה

שלח תגובה

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”