האתר שלנו מבוסס על פרסומות. ללא פרסומות לא נוכל להתקיים כלכלית.
כנראה שנעשה שימוש בדפדפן שלך בחוסם פרסומות אשר פוגע בנו כלכלית
אנחנו מבקשים שתוסיף אותנו לרשימה הלבנה Whitelist בתוסף חוסם הפרסומות שלך

תודה והמשך גלישה נעימה באתר!


עוד אפשרויות

Google translateGoogle translate
RSSמאמרים וחדשות RSS
קישור לעמוד זהLinkback
גרסא להדפסהגרסא להדפסה
del.icio.usשמירה ב del.icio.us
DIGGהמלצה ב-DIGG
google bookmarkסימניית גוגל

מאמרים מהקבוצה

 מדריך HTCafe, פרק 2: הקצפת חלב לקפוצ´ינו

מאת: מוטי רדומסקי
07/12/2009 - 07:21



 
 

מדריכי הוידאו של HTCafe

ברוכים הבאים אל סדרת מדריכי הוידאו של HTCafe!

בסדרה זו נדגים, נתנסה, נלמד, נשווה ונתרשם מכל הגורמים הרלוונטים בתחום הקפה הביתי: החל מחליטות קפה בדרכים שונות, דרך טיפול ותחזוקה של הכלים השונים, דיונים והשוואות ועד לקליית קפה בבית.

פרק 2: הקצפת חלב לקפוצ´ינו

לאחר שלמדנו בפרק הקודם כיצד להכין אספרסו בעזרת מקינטה, נעבור להכנת קפוצ´ינו.

קפוצ´ינו מורכב ממנה של אספרסו, ומעליה חלב חם וקצף חלב.

ראשית, נכין מנה של אספרסו בעזרת המקינטה. לאחר מכן, נלמד איך להקציף חלב בקלות, בעזרת מכשיר ביתי מיוחד.

 

 

לדיון במדריך ולשאלות, לחצו כאן.


נושאים מקושרים

HTCafe
HTCafe


עוד מ: moti_r
תגיות


דרגת קושי: 4
דירוג הכתבה

דירוג ממוצע:

5.0
(5) הצבעות

בהקשר זה

 עוד על HTCafe


המאמר הפופולרי ביותר בתחום HTCafe:
ציוד והכנת קפה: מדריך נבוכים חלק 1
תקנון / תנאי השימוש באתר צור קשר / contact us כל הזכויות שמורות לקבוצת ht