שרשור הלאטה ארט הרשמי של HT Cafe

המקום לשאול שאלות על קפה, קפסולות, מכונות קפה, סוגי קפה ירוק, חנויות
MartinHSabag (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
הודעות: 59332
הצטרף: נובמבר 2004
שם מלא: מרטין סבג
מיקום: כפר-סבא
נתן תודות: 858 פעמים
קיבל תודות: 1619 פעמים
יצירת קשר:

שרשור הלאטה ארט הרשמי של HT Cafe

נושא שלא נקרא #1 

אני פותח שירשור רשמי שבו נרכז את הקפה ארט שלכם או יפים שמצאתם ברשת.
גם לינקים למדריכים מצולמים מיוטיוב ייתקבלו בברכה.

הנה אחד חביב
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
Making Products, Mentor, Lecturer
twitter facebook linkedin
About.me

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
הודעות: 11720
הצטרף: נובמבר 2009
מיקום: כפר סבא
נתן תודות: 282 פעמים
קיבל תודות: 1130 פעמים

לאטה ארט

נושא שלא נקרא #2 

(לא קפה)
היה לנו שרשור פעם:
http://www.htcafe.co.il/vt100620.%D7%A9 ... 7%95%D7%AA

אבל תמיד אפשר עוד...
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

moti_r
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe
הודעות: 9712
הצטרף: נובמבר 2004
מיקום: ישראל
נתן תודות: 219 פעמים
קיבל תודות: 682 פעמים

נושא שלא נקרא #3 

זה שלי, מלפני חודש בערך. כ"כ התלהבתי שהייתי חייב לצלם! :)

(אני בד"כ מתקשה עם לאטה-ארט, כי בקושי יוצא לי לתרגל)
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -

פלנש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 540
הצטרף: מאי 2010
מיקום: מודיעין
נתן תודות: 101 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

נושא שלא נקרא #4 

אני מודה שיש לי חולשה ללאטה-ארט.
כשיוצא לי משהו יפה, אני לא מסוגל להתאפק עד אחרי שלב הצילום ומוכרח לקחת שלוק (תמיד נדמה לי שזה יהיה קר אם אני אמתין עד שאגמור לצלם).

joncafe
סמל אישי של משתמש
גורו קפה
גורו קפה
הודעות: 2335
הצטרף: נובמבר 2009
מיקום: קנדה
נתן תודות: 124 פעמים
קיבל תודות: 102 פעמים

נושא שלא נקרא #5 

הנה אחת שלי שפורסמה כבר כאן בעבר:

תמונה
Everything should be made as simple as possible, but not simpler

joncafe
סמל אישי של משתמש
גורו קפה
גורו קפה
הודעות: 2335
הצטרף: נובמבר 2009
מיקום: קנדה
נתן תודות: 124 פעמים
קיבל תודות: 102 פעמים

נושא שלא נקרא #6 

והנה עוד אחת - רוזטה בתוך לב:

תמונה
Everything should be made as simple as possible, but not simpler

joncafe
סמל אישי של משתמש
גורו קפה
גורו קפה
הודעות: 2335
הצטרף: נובמבר 2009
מיקום: קנדה
נתן תודות: 124 פעמים
קיבל תודות: 102 פעמים

נושא שלא נקרא #7 

ובכוס חד פעמית:

תמונה
Everything should be made as simple as possible, but not simpler

joncafe
סמל אישי של משתמש
גורו קפה
גורו קפה
הודעות: 2335
הצטרף: נובמבר 2009
מיקום: קנדה
נתן תודות: 124 פעמים
קיבל תודות: 102 פעמים

נושא שלא נקרא #8 

וכמובן, גם בווידיאו

Everything should be made as simple as possible, but not simpler

moti_r
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe
הודעות: 9712
הצטרף: נובמבר 2004
מיקום: ישראל
נתן תודות: 219 פעמים
קיבל תודות: 682 פעמים

נושא שלא נקרא #9 

נראה אתכם עושים את זה:

תמונה
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -

פלנש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 540
הצטרף: מאי 2010
מיקום: מודיעין
נתן תודות: 101 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

נושא שלא נקרא #10 

והשאלה שלי היא:
איך אתם מכניסים עכשיו את הסוכר פנימה, בצורה כזאת שהוא לא יהרוס את הלאטה-ארט? 8)

joncafe
סמל אישי של משתמש
גורו קפה
גורו קפה
הודעות: 2335
הצטרף: נובמבר 2009
מיקום: קנדה
נתן תודות: 124 פעמים
קיבל תודות: 102 פעמים

נושא שלא נקרא #11 

פשוט מאד: שמים סוכר עם החלב הקר בקנקן, ומקציפים יחד. ההקצפה ממיסה ומערבבת את הסוכר בצורה מנושלמת. אני מדבר מנסיון - זה עובד נהדר.
Everything should be made as simple as possible, but not simpler

joncafe
סמל אישי של משתמש
גורו קפה
גורו קפה
הודעות: 2335
הצטרף: נובמבר 2009
מיקום: קנדה
נתן תודות: 124 פעמים
קיבל תודות: 102 פעמים

נושא שלא נקרא #12 

מוטי - כשאתה אומר נראה אותכם עושים את זה, אתה מתכוון עם פוטושופ או בלי? :)
Everything should be made as simple as possible, but not simpler

פלנש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 540
הצטרף: מאי 2010
מיקום: מודיעין
נתן תודות: 101 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

נושא שלא נקרא #13 

joncafe כתב:פשוט מאד: שמים סוכר עם החלב הקר בקנקן, ומקציפים יחד. ההקצפה ממיסה ומערבבת את הסוכר בצורה מנושלמת. אני מדבר מנסיון - זה עובד נהדר.
...
זה לא מזיק לסטימר?

joncafe
סמל אישי של משתמש
גורו קפה
גורו קפה
הודעות: 2335
הצטרף: נובמבר 2009
מיקום: קנדה
נתן תודות: 124 פעמים
קיבל תודות: 102 פעמים

נושא שלא נקרא #14 

פלנש כתב:זה לא מזיק לסטימר?
...
למה שזה יזיק לסטימר? אין שום סיבה. זה עובד נהדר ומאוד מומלץ.
Everything should be made as simple as possible, but not simpler

פלנש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 540
הצטרף: מאי 2010
מיקום: מודיעין
נתן תודות: 101 פעמים
קיבל תודות: 10 פעמים

נושא שלא נקרא #15 

טוב ניסיתי את זה הרגע. לא רע! :)
רק מה, לדעתי נוצרת שכבה של סוכר למטה בפיצ'ר. זה מאלץ למעשה לערבב את החלב שבקנקן שניה לפני ו.... ישר להקצפה!
נכון?

שלח תגובה

חזור אל “בית הקפה”