צבע ומרקם קפה- מכונת סילביה רצ'יליו

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
OhadG
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1201
הצטרף: יולי 2006
מיקום: רמת גן
נתן תודות: 189 פעמים
קיבל תודות: 123 פעמים

נושא שלא נקרא #16 

נצל"ש..... מאיפה הכי משתלם לקנות בארץ (או שלא בארץ) ידית נייקד לסילביה?
איזי טורס - EZ Tours - וילות ומלונות בוטיק באירופה
http://www.eztours.co.il


Ohad

TsurTriger (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
כתב צילום
כתב צילום
הודעות: 2096
הצטרף: נובמבר 2010
מיקום: ישראל
נתן תודות: 182 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

נושא שלא נקרא #17 

אני אצלם את אופן החליטה של הקפה שהמכונה שלי מייצרת ואעלה לפה.
Ambiento כתב:קודם כל כן אפשר להגיע לרמה "כזו" של קפה.
(לי יש סילביה גם)
איזו מטחנה יש לך? זה חשוב ביותר... חבר שלנו שי שדרג בסוף השבוע את המטחנה לרוקי וקיבל קפה הרבה יותר טוב.
בשביל לקבל קפה עם מראה וכמות של קרמה גדולה רצוי להשתמש בנייקד פורטפילטר.
וכן להחליף את הפיה הרגילה שפוגעת בקרמה...
...
המטחנה שיש לי היא של NEMOX.
OhadG כתב:נצל"ש..... מאיפה הכי משתלם לקנות בארץ (או שלא בארץ) ידית נייקד לסילביה?
...
מצטרף לשאלה.
הכי זול שמצאתי, אם זכרוני איננו מטעה אותי, היה 195 שקל.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com

Ambiento
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 90
הצטרף: אוקטובר 2012
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 10 פעמים

נושא שלא נקרא #18 

אני ושי קנינו באמיגו קפה
שם הכי זול בארץ.
שימו לב זה מגיע עם בסקט ל3 מנות...

TsurTriger (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
כתב צילום
כתב צילום
הודעות: 2096
הצטרף: נובמבר 2010
מיקום: ישראל
נתן תודות: 182 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

נושא שלא נקרא #19 

או קיי.
אני מצליח להתקדם.
כנראה שאני הבעיה ולא המכונה (לא מפתיע במיוחד :lol: ).

עוד כמה דקות אסיים להעלות את הסרטון לyoutube.
לבנתיים, מצ"ב צילום של הקפה שיצא לי.

מה שעשיתי:
הדקתי חזק חזק את הקפה.
בחרתי טחינה קליק אחד גסה יותר (בהמלצתו של גלעד שמחי).
דאבל באסקט, 16-17 גרם קפה.
העוגיה יבשה ולא סדוקה.

הדבר היחיד, שזמן החליטה לוקח כ35 שניות לדאבל באסקט ל60cc.
(אפשר יהיה לראות את זה בסרטון. מחכה שהעלאה תסתיים).

נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
צור טריגר.
www.trigger-studio.com

NEGRO
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה
הודעות: 1098
הצטרף: אפריל 2010
מיקום: אלישיב
נתן תודות: 95 פעמים
קיבל תודות: 252 פעמים

נושא שלא נקרא #20 

בסרטון זה נראה יותר טוב מבתמונה, בכל מקרה כמו שציינתי, מה שמנחה אותי תמיד הוא הטעם הסופי, לדאבל 35 שניות זה בסדר גמור.
בהצלחה
גלעד שמחי
מומחה לקליית קפה

http://negro.co.il/

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
הודעות: 11720
הצטרף: נובמבר 2009
מיקום: כפר סבא
נתן תודות: 282 פעמים
קיבל תודות: 1130 פעמים

נושא שלא נקרא #21 

שמת את הידית בזמן 10, ב 15 לחצת על הכפתור, ב 45 כבר היה בלונד. היית יכול להפסיק חליטה אפילו בזמן 40 לדעתי.
סך הכל נראה בסדר - היה טעים?
הייתי מחליף את הפייה לכפולה מסחרית כמו:
תמונה
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

Ambiento
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 90
הצטרף: אוקטובר 2012
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 10 פעמים

נושא שלא נקרא #22 

אם תחליף פיה למקצועית תקבל קרמה עוד יותר טובה
מומלץ

TsurTriger (פותח השרשור)
סמל אישי של משתמש
כתב צילום
כתב צילום
הודעות: 2096
הצטרף: נובמבר 2010
מיקום: ישראל
נתן תודות: 182 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

נושא שלא נקרא #23 

תודה לכל העונים.
הקפה טעים.

דבוטאנט, מה שם הפיה הזו באנגלית?
נ.ב או לחילופין, המלצה למקום לרכוש\להזמין פיה כזו במחיר נורמלי.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
הודעות: 11720
הצטרף: נובמבר 2009
מיקום: כפר סבא
נתן תודות: 282 פעמים
קיבל תודות: 1130 פעמים

נושא שלא נקרא #24 

double spout.
יש לך אצל היבואן נני או בקפה רות בפתח תקווה.
קח איתך את הידית ותחליף את הפייה שם במלחציים שלהם - לבד בבית זה סיוט להוציא ולהרכיב את זה.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

Ambiento
חבר פעיל
חבר פעיל
הודעות: 90
הצטרף: אוקטובר 2012
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 10 פעמים

נושא שלא נקרא #25 

100% מסכים עם דבוטאנט.

mr_dish
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 733
הצטרף: ינואר 2005
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 36 פעמים

נושא שלא נקרא #26 

עופר צודק בהחלט.

מיס סילבי אחלה חברה לחיים....

שלח תגובה

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”