המלצה לקנייה של מכונת קפה + מטחנה מחו"ל בערך 3000 שקל *נקנתה Bezzera Guilia

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
gofmarat (פותח השרשור)
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 641
הצטרף: פברואר 2009
מיקום: קריות
נתן תודות: 39 פעמים
קיבל תודות: 30 פעמים

נושא שלא נקרא #61 

איך אני משנה את הלחץ? אני צריך לפתוח אותה?

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
הודעות: 11720
הצטרף: נובמבר 2009
מיקום: כפר סבא
נתן תודות: 282 פעמים
קיבל תודות: 1130 פעמים

נושא שלא נקרא #62 

כן.
ראה כאן:
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

bitfield
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 625
הצטרף: אוגוסט 2007
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

נושא שלא נקרא #63 

gofmarat כתב: יש מצב שזה בגלל שהמכונה חולטת ב12 באר?
...
Bazzera מתעקשים על 12 באר, כמו שנאמר אפשר או כדאי להוריד אבל זה לא העניין. המכונה תוציא זליגה יפה גם ב-12 באר. אולי תרגיש הבדל בטעם אבל אתה שלב אחד לפני.
עזוב את הטיימר, הוא רלוונטי רק כשהתאפסת על העובי. אם תחנוק את המכונה בזמן נתון יצא לך גרם בודד, ובאותו הזמן אם המכונה טוחנת גס היא תטחן מספר גרמים. עשה מה ש-docfeelgoog אמר, דחוס חזק ואם עדיין הזליגה מהירה טחן יותר דק. אם תקפיד בין שינויי עובי הטחינה לזרוק כמה גרמים שנשארו מהטחינה הקודמת תהייה מדויק יותר.

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
הודעות: 11720
הצטרף: נובמבר 2009
מיקום: כפר סבא
נתן תודות: 282 פעמים
קיבל תודות: 1130 פעמים

נושא שלא נקרא #64 

למה להתרגל ללחץ לא נכון? למה לא לעבוד כמו שצריך מההתחלה?
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

zvibl
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 648
הצטרף: מאי 2013
מיקום: אזור השרון
נתן תודות: 30 פעמים
קיבל תודות: 80 פעמים

נושא שלא נקרא #65 

ב Giulia Bezzera ,לא משנים לחץ .
כל ענין הורדת לחץ החליטה של ענין של טעם אישי .
Luca Bezzera נציג המשפחה אומר שכך זה צריך להיות במכונות עם משאבת ויברציונית,,ואם איטלקי אני לא מתווכח.


דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
הודעות: 11720
הצטרף: נובמבר 2009
מיקום: כפר סבא
נתן תודות: 282 פעמים
קיבל תודות: 1130 פעמים

נושא שלא נקרא #66 

למה לא? אולי הוא טועה? למה שמו OPV משתנה אם "לא" משנים לחץ?...
תוריד ל 9 ופחות ותראה שהקפה יוצא טוב.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

bitfield
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 625
הצטרף: אוגוסט 2007
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 35 פעמים

נושא שלא נקרא #67 

מה שאמרתי זה שאפשר להוריד לחץ (אני הורדתי), הטעם אולי ישתפר ואולי לא, אבל זה לא קשור לעקומת הלימוד של איך להביא את המכונה לחליטה או יותר מדוייק לזליגה נכונה, זה שלב מתקדם יותר של ניואנסים של טעם.
בשלבים התחלתיים כאשר מגששים ואין חזרתיות אי אפשר לדעת אם שינוי קל בטעם הוא תוצאה של שינוי הלחץ או של כל פרמטר משתנה אחר בתהליך. אני שיניתי לחץ בשלב מוקדם, שיכנעתי את עצמי שחשתי שינוי אבל במהלך השבועות שאחרי הרגשתי כל כך הרבה שינויים ללא שינוי לחץ כך שהיום אני לא בטוח לחלוטין שהלחץ עשה הבדל, אבל מצד שני אני מרוצה היום ואין לי סיבה לנסות לחצים אחרים.

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
הודעות: 11720
הצטרף: נובמבר 2009
מיקום: כפר סבא
נתן תודות: 282 פעמים
קיבל תודות: 1130 פעמים

נושא שלא נקרא #68 

אתה צודק אבל - בלחץ גבוה יש יותר פריצות של העוגה ויותר קשה לקבל חזרתיות.
חזרתיות זה מה שצריך להגיע אליו בהתחלה - אחר כך באמת שמים לב לניואנסים.
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

yshneider
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 471
הצטרף: אוקטובר 2008
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

נושא שלא נקרא #69 

gofmarat מחכים לעדכונים נוספים לגבי השוטים שאתה מוציא

האם יש שינוי , אשמח לשמוע על תהליך הלמידה בהנחה שיש שיפור מפעם לפעם

שלח תגובה

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”