מסכים עם עופר, נדיר שיוצא לי שוט ראשון שהוא שתי, בדרך כלל הולך לכיור.
קפה ישן במטחנה הוא כנראה הסיבה, למרות שאני מוציא בערך 4 גרם קפה מהמטחנה (K3) לפני השוט הראשון, בשאר השוטים בערך 3 גרם.
גם אצלי הזרימה איטית בשוט הראשון ואחרי זה נהיה יותר טוב, לאחרונה אפילו פיתחתי שיטה לפיצוי הזרימה ע"י משחק עם המשקל.
השוט האידיאלי נעשה עם 15.5 ג' לצורך העניין, השוט הראשון צריך 14.5 ג' בשביל זרימה טובה, השוט השני עם 15 ואחרי זה כבר 15.5.
ד"א, אם אתה כבר בענייני שקילה אז תשקול את השוט ואל תתיחס לנפח כי הוא מאד לא עקבי.
אז שבועיים אחרי שרכשתי את המכונה....
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה
- הודעות: 11720
- הצטרף: נובמבר 2009
- מיקום: כפר סבא
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
- docfeelgood
-
- חבר פעיל במיוחד
- הודעות: 660
- הצטרף: נובמבר 2010
- מיקום: רמת גן
- נתן תודות: 67 פעמים
- קיבל תודות: 99 פעמים
- itamars2
-
- חבר ותיק
- הודעות: 2551
- הצטרף: נובמבר 2011
- מיקום: ליד אקליפטוס שורק בלוז כנעני
- נתן תודות: 242 פעמים
- קיבל תודות: 329 פעמים
אני לא אוהב להשאיר מכשירי חשמל דלוקים שאני יוצא מהבית,
אבל חוץ משחיקה גבוהה יותר של גופי החימום והפרשוסטט לא אמורה להיות בעיה.
אבל חוץ משחיקה גבוהה יותר של גופי החימום והפרשוסטט לא אמורה להיות בעיה.
מטחנה לה פאבוני
https://www.htcafe.co.il/vt254239.html
מרכך מים
https://www.htcafe.co.il/vp2545713
מד מים במיכל
https://www.htcafe.co.il/vt257975.html
החלפת סכינים
https://www.hometheater.co.il/vt329660.html
https://www.htcafe.co.il/vt254239.html
מרכך מים
https://www.htcafe.co.il/vp2545713
מד מים במיכל
https://www.htcafe.co.il/vt257975.html
החלפת סכינים
https://www.hometheater.co.il/vt329660.html
- itamars2
-
- חבר ותיק
- הודעות: 2551
- הצטרף: נובמבר 2011
- מיקום: ליד אקליפטוס שורק בלוז כנעני
- נתן תודות: 242 פעמים
- קיבל תודות: 329 פעמים
ההדלקה והחימום והגעה לטמפ' עבודה זהים ומשם כדי לשמר חום ולחץ יש הדלה וכיבוי של גוף החימום עי הפרשוסטט.
אם הפרשוסט הרגיל מתוכנן ל100K כיבויים וניתוקים(זה המספר הזכור לי) אם תגדיל את המספרים האלה ביום תגדיל את השחיקה.
הסיראי מיועד ליותר ולו זה פחות ישנה.
אם הפרשוסט הרגיל מתוכנן ל100K כיבויים וניתוקים(זה המספר הזכור לי) אם תגדיל את המספרים האלה ביום תגדיל את השחיקה.
הסיראי מיועד ליותר ולו זה פחות ישנה.
מטחנה לה פאבוני
https://www.htcafe.co.il/vt254239.html
מרכך מים
https://www.htcafe.co.il/vp2545713
מד מים במיכל
https://www.htcafe.co.il/vt257975.html
החלפת סכינים
https://www.hometheater.co.il/vt329660.html
https://www.htcafe.co.il/vt254239.html
מרכך מים
https://www.htcafe.co.il/vp2545713
מד מים במיכל
https://www.htcafe.co.il/vt257975.html
החלפת סכינים
https://www.hometheater.co.il/vt329660.html
גם אם תנער את המטחנה הכי חזק שתוכל זה לא יעזור כי יש פולים שהם טחונים חלקית מעל או בתוך הסכינים. והם יצאו רק כשתטחן אותם. דרך אחת להמינע מזה חלקית זה לטחון כל פעם מנה אחת בלבד ולא להשאיר פולים בהופר. עדיין יש תמיד קצת קפה תקוע שיצא רק בטחינה הבאה, אבל הרבה פחות. חוצמזה הטחינה יכולה לצאת קצת פחות טוב כי יותר קשה לטחון פולים כשאין משקל של פולים אחרים מעליהם. אני מסכים זו בעיה מעצבנת, זורקים ככה כמה קג קפה בשנה.
אגב המנה הראשונה שלי הולכת תמיד להפוך אז זה לא באמת בעייתי. אספרסו מפונק מידי ואין קיצורי דרך.
אגב המנה הראשונה שלי הולכת תמיד להפוך אז זה לא באמת בעייתי. אספרסו מפונק מידי ואין קיצורי דרך.
what's next?