חברים!
מי שקנה את הקיטים לעופרת, בטוח שזה בודק PPM? אם חושבים שהתקן הוא 10 PPB, דהיינו 0.01PPM, אז 15 זה פי 1500 מהתקן. זה כמובן לא נמצא בשום בדיקה. אני מציע ליצור קבוצת רכישה לבדיקת עופרת במעבדות בקטוכם. צריך לעלות 180 ש"ח לבדיקת ICP מקיפה. המשלוח יהיה עלינו. ואז גם ניתן לסמוך על התוצאה.
בברכה
אדי
שרשור תגובות: עופרת בקפה - על מה כל הרעש? בדקנו.
- coffeeaddict
-
- חבר פעיל במיוחד
- הודעות: 520
- הצטרף: נובמבר 2009
- שם מלא: איתן שלום
- מיקום: צפון
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 60 פעמים
צודק, טעות שלי.
צריך להיות ppb.
https://www.amazon.com/gp/product/B000Q ... UTF8&psc=1
לפי ההצהרה מכוייל לפי תקן ה- EPA.
צריך להיות ppb.
https://www.amazon.com/gp/product/B000Q ... UTF8&psc=1
לפי ההצהרה מכוייל לפי תקן ה- EPA.
- michaelfima
- חבר פעיל
- הודעות: 86
- הצטרף: פברואר 2017
- מיקום: ירושלים
- נתן תודות: 70 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
- יצירת קשר:
coffeeaddict רוב שלומות,
בנוגע לאוסמוזה הפוכה עם מינרליזטור - שימוש במים אילו ימנעו אבנית לחלוטין ויחזיר מינרלים “אבודים“(ללא אפשרות מדידה). כמו כן קראתי מאמר.
http://coffeetimex.wikidot.com/ro-water ... -corrosion המצויין כי הקורוזיה תופחת בצורה משמעותית ברגע שערך ה PH יעמוד על 7.5 וכי על מנת להגיע לתוצאה זו בשימוש א“ה הוא בהוספת 0.12 גרם סודה לשתיה לכל ליטר מים.
האם נמצא השילוב המנצח של שימוש באוסמוזה הפוכה, שמונע אבנית=אם כל הצרות במכונת אספרסו?
בנוגע לאוסמוזה הפוכה עם מינרליזטור - שימוש במים אילו ימנעו אבנית לחלוטין ויחזיר מינרלים “אבודים“(ללא אפשרות מדידה). כמו כן קראתי מאמר.
http://coffeetimex.wikidot.com/ro-water ... -corrosion המצויין כי הקורוזיה תופחת בצורה משמעותית ברגע שערך ה PH יעמוד על 7.5 וכי על מנת להגיע לתוצאה זו בשימוש א“ה הוא בהוספת 0.12 גרם סודה לשתיה לכל ליטר מים.
האם נמצא השילוב המנצח של שימוש באוסמוזה הפוכה, שמונע אבנית=אם כל הצרות במכונת אספרסו?