עוד שרשור התחדשתי
- danimili
-
- חבר ותיק
- הודעות: 1214
- הצטרף: ינואר 2011
- מיקום: ירושלים
- נתן תודות: 148 פעמים
- קיבל תודות: 156 פעמים
תשמע זה נראה בסדר סה"כ. אתה בכיוון הנכון לגמרי והולך להשתפר בשבועות הקרובים. תשחק קצת עוד עם הטחינה טיפה לשם טיפה לפה ותנסה לשמר את הכמות כמשתנה קבוע. כמו שאמר עומר, קפה שנקלה וישר הוכנס למקפיא עלול להיות טרי מדי. אחרי קליית תוף אני נוטה להחזיק קפה בחוץ 8-10 ימים ורק אז להשתמש בו, במקרר יותר זמן. במקפיא ההחזקה מתאימה לתקופות ארוכות כמו חודש ומעלה וגם אז רצוי לעשות את תהליך ההפשרה בהדרגתיות על ידי זה שמעבירים אותו יום לפני ההכנה למקרר. קפה זה דבר מאוד עדין וסביבת הטמפ' והלחות מאוד משפיעים עליו ועל הטעמים.