מכונת אספרסו 2 ראשים אוטומטית בטכנולוגית מיקרו דודים

מכונות קפה, מטחנות, קליה ואביזרים
Avelon (פותח השרשור)
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה
הודעות: 15
הצטרף: מאי 2018
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

מכונת אספרסו 2 ראשים אוטומטית בטכנולוגית מיקרו דודים

נושא שלא נקרא #1 

מכונת אספרסו 2 ראשים אוטומטית בטכנולוגית מיקרו דודים
טמפרטורת חליטת קפה מדויקת בכל ראש אספרסו בנפרד.
2 סטימרים להקצפת חלב עם הפעלה אלקטרונית מוארת קלה ונוחה לתפעול.
ברז מים חמים עם הפעלה אלקטרונית מוארת קלה ונוחה לתפעול.
תאורת לד לבנה לאזור העבודה.
מערכת מניעת אבנית אלקטרונית משולבת בתוך המכונה. אין צורך במרכך מים, פילטרים או אוסמוזה הפוכה. אין צורך בתחזוקה למערכת.
עיצוב רטרו פליז נירוסטה
כל חלקי המכונה כולל בקר אלקטרוני צנרת ודודים חדשים.
מעטפת המכונה מקורית ומחודשת.
המכונה מסופקת עם 3 ידיות אספרסו חדשות.

אחריות 12 חודשים.
מחיר: 8500 ש"ח לא כולל מע"מ

לפרטים נוספים: צחי 054-6936911, גיא 054-4679488
נערך לאחרונה על ידי Avelon ב 07/06/2018 8:55, נערך 3 פעמים בסך הכל.

avramm
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 392
הצטרף: פברואר 2008
מיקום: תל-אביב
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

נושא שלא נקרא #2 

תמונות??? וידאו??? הסבר לגבי מה זה מיקרו דודים?
Artificial Intelligence is better then NONE...

BarDar
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 489
הצטרף: ינואר 2015
מיקום: בין אור יהודה לפתח תקווה
נתן תודות: 242 פעמים
קיבל תודות: 140 פעמים

נושא שלא נקרא #3 

avramm כתב:תמונות??? וידאו??? הסבר לגבי מה זה מיקרו דודים?
...
·

מצטרף לבקשה. נשמע מעניין. יהיה נחמד לקבל איזה תמונה ואולי גם סרטון הדגמה

Avelon (פותח השרשור)
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה
הודעות: 15
הצטרף: מאי 2018
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

מיקרו דודים הסבר

נושא שלא נקרא #4 

בגדול, מערכות האספרסו המיקצועיות מחולקות לשני סוגי מערכות הידראוליות: דוד מרכזי (טרמו סיפון) והמערכות היותר יקרות ומקצועיות - מיקרו דודים.
במערכת הקונבנציונלית עם דוד מרכזי, מים בתוך הדוד מחוממים לטמפרטורה גבוהה של 120-125 מעלות צלזיוס וע"י כך משמשים ליצירת מסת לחץ אדים לקיטור, מים רותחים לתה ולחימום מים העוברים דרך מחלפי חום החוצים את הדוד המרכזי ומשם דרך מערכת סירקולציה של טרמו סיפון לראשי האספרסו - החיסרון הגדול במערכות אלו שלא ניתן להגיע לטמפרטורת חליטה מדוייקת לראשי האספרסו ואחרי זמן מסויים של אי שימוש במכונה יש צורך בהורדת מים מראש האספרסו ע"מ להוריד את טמפרטורת המים לטמפ עבודה תקינה ושנית ביזבוז רב של אנרגיה כדי לשמר טמפרטורה של כמות מים גדולה.
במערכות מיקרו דודים - כל ראש אספרסו מצוייד בדוד קטן מאד עם חיישן טמפרטורה וכך המים מחוממים תמיד לטמפרטורה מדוייקת כל הזמן. לאדים ולמים החמים יש מיקרו דודים משלהם. יתרון שני הוא בחיסכון אנרגטי מאחר והדודים קטנים המים מתחממים הרבה יותר מהר ופחות אנרגיה נדרשת כדי לשמר את הטמפרטורה הרצוייה.
מעבר לכך מכונה זו מחוממת באמצעות נורות הלוגן - פטנט רשום ומוגן והסבר על כך רק בטלפון או בפגישה במקום.
·

avramm
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 392
הצטרף: פברואר 2008
מיקום: תל-אביב
נתן תודות: 83 פעמים
קיבל תודות: 25 פעמים

נושא שלא נקרא #5 

זה ענק... לא מתאים לבית (רגיל). אין כזו עם ראש אחד? נשמע מעניין בכל מקרה...
Artificial Intelligence is better then NONE...

Avelon (פותח השרשור)
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה
הודעות: 15
הצטרף: מאי 2018
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

נושא שלא נקרא #6 

לא בשלב זה, יותר מאוחר יהיו.
·

kobbi
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 4512
הצטרף: דצמבר 2004
נתן תודות: 223 פעמים
קיבל תודות: 377 פעמים

נושא שלא נקרא #7 

בקיצור דבל בויילר.
מיקרו לא מיקרו, דוד אחד לחליטה ודוד להקצפה
יתכן וכאן בחרו במקום הדוד לחליטה לשים כמה דודים קטנים אחד לכל ראש ולכן זה נקרא מיקרו ?

chomergir
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 344
הצטרף: ספטמבר 2016
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 69 פעמים

נושא שלא נקרא #8 

בנוסף למה שקובי אמר, עסקים שמפרסמים בפורום ובייחוד אם הם מוכרים את מרכולתם, ראוי שיציגו את עצמם ככאלה ואף יפנו להנהלת הפורום לקבלת סימון כזה לפרופיל שלהם...

Avelon (פותח השרשור)
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה
הודעות: 15
הצטרף: מאי 2018
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

נושא שלא נקרא #9 

גיא גונן - אבלון טכנולוגיות אספרסו בע"מ
מקווה שזה עטנה על הדרישה שלך לזיהוי.

לעניין המיקרו דודים: לכל ראש אספרסו - מיקרו דוד 300 מ"ל קיבולת
דוד אדים - קיבולת דוד 4 ליטר
דוד מים חמים - קיבולת 4 ליטר
הדודים אינם תלויים אחד בשני - הם עובדים עצמאית ומבוקרים בנפרד לטמפרטורה ולחץ

זו מערכת מיקרו דודים שרואים במכונות יקרות ומאד איכותיות

בברכה,
גיא
·

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3777
הצטרף: דצמבר 2009
שם מלא: אורן
נתן תודות: 286 פעמים
קיבל תודות: 493 פעמים

נושא שלא נקרא #10 

האם בזמן חליטה המשאבה ממלאת את הדוד במקום המים שיוצאים אל ראש החליטה, או שזה קורה רק אחרי שהחליטה נגמרת? במילים אחרות, המים בדוד שמשמשים לחליטה מוחלפים תוך כדי החליטה, או אחריה?

Avelon (פותח השרשור)
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה
הודעות: 15
הצטרף: מאי 2018
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

נושא שלא נקרא #11 

כן, בעת חליטה של הקפה המשאבה דוחפת את המים דרך המיקרו דוד בלחץ 8-9 אטמוספרות. הדוד תמיד מלא מים עד הסוף.
·הדוד בנוי כך שמים בטמפ' מדוייקת 92 מעלות יעברו בלחץ מהמיקרו דוד לראש האספרסו.

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3777
הצטרף: דצמבר 2009
שם מלא: אורן
נתן תודות: 286 פעמים
קיבל תודות: 493 פעמים

נושא שלא נקרא #12 

במכונות אחרות עם דוד בגודל 250-300 מ"ל (למשל רנצ'יליו סילביה ורוב המכונות הביתיות של לליט וגאג'יה) שאיבת מים קרים לתוך הדוד בזמן חליטה מורידה בהדרגה את טמפרטורת החליטה. האם יש משהו שמונע את הבעיה הזו במכונה שלכם?

Avelon (פותח השרשור)
עוסק בתחום קפה
עוסק בתחום קפה
הודעות: 15
הצטרף: מאי 2018
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

נושא שלא נקרא #13 

@boren
·אתה משווה מכונה ביתית למכונה מקצועית. זו מכונה לבתי קפה לא לבית. מבנה המיקרו דוד היחנו מאד שונה. מיקום הזנת המים הקרים בדוד וסוג הדוד הינם שונים באופן מהותי.
האם מכונת רנציליו סילוויה דומה משהו למכונת רנציליו קלס 11 של אותה חברה? האם רנצליו סילוויה הביתית דומה משהו למכונת צימבלי M100? האם היא דומה משהו למכונת אלקטרה איניה? או אולי למכונת UNIC או CONTI מיקרו דודים??
אתה משווה מכונות ביתיות בעלות מבנה פשוט מאד למכונות מקצועיות של מיקרו דודים זה כאילו להשוות בין אופניים חשמליות למכונית היברידית חשמלית.

BarDar
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 489
הצטרף: ינואר 2015
מיקום: בין אור יהודה לפתח תקווה
נתן תודות: 242 פעמים
קיבל תודות: 140 פעמים

נושא שלא נקרא #14 

חברים- גיא מצטנע. המכונה הזו היא סוג של מהפיכה בעולם מכונת האספרסו.
שיטת השמירה על חום אופטימלי כאן היא גאונית- מדויקת, חסכונית בחשמל ומהירה בטירוף. כרגע בתי קפה שעובדים בנפח גבוה ירויחו ממעבר למכונה שלו. היא תחסוך להם הון בחשמל ותחזוקה.

אני מחכה לגירסה הביתית...
אין שום סיבה שלא ללחוץ על "תודה"
תודה :)

boren
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
הודעות: 3777
הצטרף: דצמבר 2009
שם מלא: אורן
נתן תודות: 286 פעמים
קיבל תודות: 493 פעמים

נושא שלא נקרא #15 

Avelon, האם המכונות שציינת משתמשות בדוודים של 300 מ"ל? כי בד"כ מכונות מסחריות משתמשות בדוודים של כמה ליטרים, שבהם החלפת כמה עשרות מילילטרים של מים בזמן חליטה לא תביא ליותר מהשפעה זניחה. לא ברור לי מה שונה בדוד 300 מ"ל שלכם שבו החלפה של אחוז לא זניח מהמים (20% בשוט כפול) לא משפיעה על הטמפרטורה, בניגוד למכונה ביתית עם דוד בגודל כזה. כמובן שאשמח לשמוע הסבר טכני להבדל :-)

שלח תגובה

חזור אל “לוח מכונות ומוצרי קפה”