מכונת אספרסו 2 ראשים אוטומטית בטכנולוגית מיקרו דודים
טמפרטורת חליטת קפה מדויקת בכל ראש אספרסו בנפרד.
2 סטימרים להקצפת חלב עם הפעלה אלקטרונית מוארת קלה ונוחה לתפעול.
ברז מים חמים עם הפעלה אלקטרונית מוארת קלה ונוחה לתפעול.
תאורת לד לבנה לאזור העבודה.
מערכת מניעת אבנית אלקטרונית משולבת בתוך המכונה. אין צורך במרכך מים, פילטרים או אוסמוזה הפוכה. אין צורך בתחזוקה למערכת.
עיצוב רטרו פליז נירוסטה
כל חלקי המכונה כולל בקר אלקטרוני צנרת ודודים חדשים.
מעטפת המכונה מקורית ומחודשת.
המכונה מסופקת עם 3 ידיות אספרסו חדשות.
אחריות 12 חודשים.
מחיר: 8500 ש"ח לא כולל מע"מ
לפרטים נוספים: צחי 054-6936911, גיא 054-4679488
מכונת אספרסו 2 ראשים אוטומטית בטכנולוגית מיקרו דודים
מכונת אספרסו 2 ראשים אוטומטית בטכנולוגית מיקרו דודים
נערך לאחרונה על ידי Avelon ב 07/06/2018 8:55, נערך 3 פעמים בסך הכל.
מיקרו דודים הסבר
בגדול, מערכות האספרסו המיקצועיות מחולקות לשני סוגי מערכות הידראוליות: דוד מרכזי (טרמו סיפון) והמערכות היותר יקרות ומקצועיות - מיקרו דודים.
במערכת הקונבנציונלית עם דוד מרכזי, מים בתוך הדוד מחוממים לטמפרטורה גבוהה של 120-125 מעלות צלזיוס וע"י כך משמשים ליצירת מסת לחץ אדים לקיטור, מים רותחים לתה ולחימום מים העוברים דרך מחלפי חום החוצים את הדוד המרכזי ומשם דרך מערכת סירקולציה של טרמו סיפון לראשי האספרסו - החיסרון הגדול במערכות אלו שלא ניתן להגיע לטמפרטורת חליטה מדוייקת לראשי האספרסו ואחרי זמן מסויים של אי שימוש במכונה יש צורך בהורדת מים מראש האספרסו ע"מ להוריד את טמפרטורת המים לטמפ עבודה תקינה ושנית ביזבוז רב של אנרגיה כדי לשמר טמפרטורה של כמות מים גדולה.
במערכות מיקרו דודים - כל ראש אספרסו מצוייד בדוד קטן מאד עם חיישן טמפרטורה וכך המים מחוממים תמיד לטמפרטורה מדוייקת כל הזמן. לאדים ולמים החמים יש מיקרו דודים משלהם. יתרון שני הוא בחיסכון אנרגטי מאחר והדודים קטנים המים מתחממים הרבה יותר מהר ופחות אנרגיה נדרשת כדי לשמר את הטמפרטורה הרצוייה.
מעבר לכך מכונה זו מחוממת באמצעות נורות הלוגן - פטנט רשום ומוגן והסבר על כך רק בטלפון או בפגישה במקום.
·
במערכת הקונבנציונלית עם דוד מרכזי, מים בתוך הדוד מחוממים לטמפרטורה גבוהה של 120-125 מעלות צלזיוס וע"י כך משמשים ליצירת מסת לחץ אדים לקיטור, מים רותחים לתה ולחימום מים העוברים דרך מחלפי חום החוצים את הדוד המרכזי ומשם דרך מערכת סירקולציה של טרמו סיפון לראשי האספרסו - החיסרון הגדול במערכות אלו שלא ניתן להגיע לטמפרטורת חליטה מדוייקת לראשי האספרסו ואחרי זמן מסויים של אי שימוש במכונה יש צורך בהורדת מים מראש האספרסו ע"מ להוריד את טמפרטורת המים לטמפ עבודה תקינה ושנית ביזבוז רב של אנרגיה כדי לשמר טמפרטורה של כמות מים גדולה.
במערכות מיקרו דודים - כל ראש אספרסו מצוייד בדוד קטן מאד עם חיישן טמפרטורה וכך המים מחוממים תמיד לטמפרטורה מדוייקת כל הזמן. לאדים ולמים החמים יש מיקרו דודים משלהם. יתרון שני הוא בחיסכון אנרגטי מאחר והדודים קטנים המים מתחממים הרבה יותר מהר ופחות אנרגיה נדרשת כדי לשמר את הטמפרטורה הרצוייה.
מעבר לכך מכונה זו מחוממת באמצעות נורות הלוגן - פטנט רשום ומוגן והסבר על כך רק בטלפון או בפגישה במקום.
·
גיא גונן - אבלון טכנולוגיות אספרסו בע"מ
מקווה שזה עטנה על הדרישה שלך לזיהוי.
לעניין המיקרו דודים: לכל ראש אספרסו - מיקרו דוד 300 מ"ל קיבולת
דוד אדים - קיבולת דוד 4 ליטר
דוד מים חמים - קיבולת 4 ליטר
הדודים אינם תלויים אחד בשני - הם עובדים עצמאית ומבוקרים בנפרד לטמפרטורה ולחץ
זו מערכת מיקרו דודים שרואים במכונות יקרות ומאד איכותיות
בברכה,
גיא
·
מקווה שזה עטנה על הדרישה שלך לזיהוי.
לעניין המיקרו דודים: לכל ראש אספרסו - מיקרו דוד 300 מ"ל קיבולת
דוד אדים - קיבולת דוד 4 ליטר
דוד מים חמים - קיבולת 4 ליטר
הדודים אינם תלויים אחד בשני - הם עובדים עצמאית ומבוקרים בנפרד לטמפרטורה ולחץ
זו מערכת מיקרו דודים שרואים במכונות יקרות ומאד איכותיות
בברכה,
גיא
·
@boren
·אתה משווה מכונה ביתית למכונה מקצועית. זו מכונה לבתי קפה לא לבית. מבנה המיקרו דוד היחנו מאד שונה. מיקום הזנת המים הקרים בדוד וסוג הדוד הינם שונים באופן מהותי.
האם מכונת רנציליו סילוויה דומה משהו למכונת רנציליו קלס 11 של אותה חברה? האם רנצליו סילוויה הביתית דומה משהו למכונת צימבלי M100? האם היא דומה משהו למכונת אלקטרה איניה? או אולי למכונת UNIC או CONTI מיקרו דודים??
אתה משווה מכונות ביתיות בעלות מבנה פשוט מאד למכונות מקצועיות של מיקרו דודים זה כאילו להשוות בין אופניים חשמליות למכונית היברידית חשמלית.
·אתה משווה מכונה ביתית למכונה מקצועית. זו מכונה לבתי קפה לא לבית. מבנה המיקרו דוד היחנו מאד שונה. מיקום הזנת המים הקרים בדוד וסוג הדוד הינם שונים באופן מהותי.
האם מכונת רנציליו סילוויה דומה משהו למכונת רנציליו קלס 11 של אותה חברה? האם רנצליו סילוויה הביתית דומה משהו למכונת צימבלי M100? האם היא דומה משהו למכונת אלקטרה איניה? או אולי למכונת UNIC או CONTI מיקרו דודים??
אתה משווה מכונות ביתיות בעלות מבנה פשוט מאד למכונות מקצועיות של מיקרו דודים זה כאילו להשוות בין אופניים חשמליות למכונית היברידית חשמלית.
- BarDar
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 489
- הצטרף: ינואר 2015
- מיקום: בין אור יהודה לפתח תקווה
- נתן תודות: 242 פעמים
- קיבל תודות: 140 פעמים
חברים- גיא מצטנע. המכונה הזו היא סוג של מהפיכה בעולם מכונת האספרסו.
שיטת השמירה על חום אופטימלי כאן היא גאונית- מדויקת, חסכונית בחשמל ומהירה בטירוף. כרגע בתי קפה שעובדים בנפח גבוה ירויחו ממעבר למכונה שלו. היא תחסוך להם הון בחשמל ותחזוקה.
אני מחכה לגירסה הביתית...
שיטת השמירה על חום אופטימלי כאן היא גאונית- מדויקת, חסכונית בחשמל ומהירה בטירוף. כרגע בתי קפה שעובדים בנפח גבוה ירויחו ממעבר למכונה שלו. היא תחסוך להם הון בחשמל ותחזוקה.
אני מחכה לגירסה הביתית...
אין שום סיבה שלא ללחוץ על "תודה"
תודה
תודה
- boren
-
- חבר מביא חבר
- הודעות: 3777
- הצטרף: דצמבר 2009
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 286 פעמים
- קיבל תודות: 493 פעמים
Avelon, האם המכונות שציינת משתמשות בדוודים של 300 מ"ל? כי בד"כ מכונות מסחריות משתמשות בדוודים של כמה ליטרים, שבהם החלפת כמה עשרות מילילטרים של מים בזמן חליטה לא תביא ליותר מהשפעה זניחה. לא ברור לי מה שונה בדוד 300 מ"ל שלכם שבו החלפה של אחוז לא זניח מהמים (20% בשוט כפול) לא משפיעה על הטמפרטורה, בניגוד למכונה ביתית עם דוד בגודל כזה. כמובן שאשמח לשמוע הסבר טכני להבדל