@Haimiko
·
הם טוענים שמבנה הפתח והזווית מאפשרים כניסה של הפולים כך שהקפה אמור פחות לקפוץ. בתכלס זה הרבה ממבו ג'מבו והפולים כן קצת קופצים בסוף. לגבי אחידות לא יודע, אבל הקפה יוצא חלק מאוד וללא צ'נלינג. מבחינתי זו אינדיקציה שהטחינה מצויינת.
Niche Zero הגיעה והיא לא מאכזבת
- The-Fox (פותח השרשור)
- חבר ותיק
- הודעות: 2046
- הצטרף: נובמבר 2004
- מיקום: חיפה
- נתן תודות: 29 פעמים
- קיבל תודות: 182 פעמים
@dgent
·
תתחדש אתה תהנה ממנה מאד.
זאת המטחנה הכי פשוטה לשימוש.
אני עושה סינגל דוזינג אז זה הסדר עבודה שלי:
שוקל את הפולי קפה בכוסית מתכת של הניש (אפשר גם במיכל אחר).
שם במיכל של המטחנה, סוגר את הכיסוי פלסטיק ומניח את הכוסית מתכת במקומה מתחת לפתח המטחנה.
מפעיל את המטחנה עד שמפסיק לצאת קפה/שומעים שהמנוע עובד על ריק ואז מכבה.
שם את הכוסית בתוך הפורפטילטר והופך, נותן כמה מכות מהצדדים/דפיקות למטה אחרת מקבלים הר שפיצי של קפה, מרים את הכוסית מתכת ומסדר/מיישר קצת את הקפה עם היד.
מטמפר וחולט, ברוב המקרים אין צורך ב WDT אלה אם מדובר בקפה בקליה בהירה שהוא יחסית טרי.
אין צורך בטחינה סתם של קפה בשינוי דרגות טחינה, אני עברתי מפילטר (40 בניש) לאספרסו (17 בניש) בפעם אחת ולא טחנתי גרם אחד ויצא אספרסו בדיוק כמו מקודם.
שים לב שכשאתה מסובב את הגלגל טחינה, שאתה לא מזיז את החלק השחור עם המספרים שמציינים את המיקום, כי זה לא משנה את דרגת הטחינה, רק את הרפרנס, אתה צריך להזיז רק את החלק הכסוף.
·
תתחדש אתה תהנה ממנה מאד.
זאת המטחנה הכי פשוטה לשימוש.
אני עושה סינגל דוזינג אז זה הסדר עבודה שלי:
שוקל את הפולי קפה בכוסית מתכת של הניש (אפשר גם במיכל אחר).
שם במיכל של המטחנה, סוגר את הכיסוי פלסטיק ומניח את הכוסית מתכת במקומה מתחת לפתח המטחנה.
מפעיל את המטחנה עד שמפסיק לצאת קפה/שומעים שהמנוע עובד על ריק ואז מכבה.
שם את הכוסית בתוך הפורפטילטר והופך, נותן כמה מכות מהצדדים/דפיקות למטה אחרת מקבלים הר שפיצי של קפה, מרים את הכוסית מתכת ומסדר/מיישר קצת את הקפה עם היד.
מטמפר וחולט, ברוב המקרים אין צורך ב WDT אלה אם מדובר בקפה בקליה בהירה שהוא יחסית טרי.
אין צורך בטחינה סתם של קפה בשינוי דרגות טחינה, אני עברתי מפילטר (40 בניש) לאספרסו (17 בניש) בפעם אחת ולא טחנתי גרם אחד ויצא אספרסו בדיוק כמו מקודם.
שים לב שכשאתה מסובב את הגלגל טחינה, שאתה לא מזיז את החלק השחור עם המספרים שמציינים את המיקום, כי זה לא משנה את דרגת הטחינה, רק את הרפרנס, אתה צריך להזיז רק את החלק הכסוף.
- molvy
- חבר במועדון HT
- הודעות: 6718
- הצטרף: מרץ 2010
- נתן תודות: 1245 פעמים
- קיבל תודות: 1309 פעמים
@dgent
·
אין סיכוי להרוס אותה, רק תוודא שלא תזרוק אבנים פנימה
מבחינת ניקוי, לפי מה שאז הבנתי הם אומרים שלא להשתמש בגריינדס, אורז וכו'.
אתה תהנה בגדול. מטחנה אחרונה שתצטרך. היום עד היום אני מתלהב מהקלות שבה אני עובר משחור לאספרסו לפילטר ובחזרה בלי לבזבז טיפת קפה.
אני אישית טוחן ישר לידית אבל אז הסביבה קצת מתלכלכת. אם תשתמש בכוס אז בכלל הכל ישאר נקי.
תתחדש
·
אין סיכוי להרוס אותה, רק תוודא שלא תזרוק אבנים פנימה
מבחינת ניקוי, לפי מה שאז הבנתי הם אומרים שלא להשתמש בגריינדס, אורז וכו'.
אתה תהנה בגדול. מטחנה אחרונה שתצטרך. היום עד היום אני מתלהב מהקלות שבה אני עובר משחור לאספרסו לפילטר ובחזרה בלי לבזבז טיפת קפה.
אני אישית טוחן ישר לידית אבל אז הסביבה קצת מתלכלכת. אם תשתמש בכוס אז בכלל הכל ישאר נקי.
תתחדש
[img2=237x185]https://media0.giphy.com/media/5GoVLqeAOo6PK/giphy.gif[/img2]
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
·chomergir כתב:מישהו יודע אם הם מוכרים כרגע רק דרך Indiegogo ?
או שיש להם ספקים נוספים ברחבי העולם?...
רק דרך אינדיגוגו, זה חלק מהעסקה של מימון המונים. לפחות לעתיד הקרוב
בגלל זה שאלתי כמה עלה הכל כולל הכל, אבל כנראה שהוא הזמין לאירופה. המטחנה לבד היא 2300 ש"ח אם משלמים בפאונד. הם לא יכולים לזכות VAT ואפשר להשתמש בשירותי שילוח מאנגליה לארץ על כל המשתמע מכך (מחיר, מיסים וכן)