חורים בעוגיה הם בהחלט בעיה, אבל חשבתי שהצלחת למנוע את זה עם טחינה יותר גסה והגדלת הכמות.yoni1990 כתב:הזרם לא אמור לזוז מהמרכז במהלך החליטה, וחורים בעוגיה מצביעים בהכרח על פריצה שלה, מה שגורם לחליטה לא אחידה ולטעמים לא רצויים....
הלחץ אצלך הוא לפי הספר, אבל כאמור אפשר לחלוט גם ב-6 באר ויש מחקרים חדשים שמראים שיש לזה יתרונות. אם במקרה שלך זה גם יפתור את בעיית הצ'אנלינג אז בהחלט שווה לנסות את זה.
אם הקפה יוצא מהר מדי אפשר לטחון מעט יותר דק ו/או להוסיף מעט יותר קפה.פתרון אחר יכול להיות טחינה גסה והעלאה של כמות הקפה, אבל אז הקפה יוצא עדיין מהר מדי....
לא יזיק לבדוק עם מטחנה אחרת, אם יש לך ממי לשאול אחת. לא הייתי ממהר להשקיע במטחנה חדשה או בהחלפת סכינים.לדעתי החשוד העיקרי כרגע היא המטחנה. אולי לא טוחנת כבר אחיד מספיק. החלפת סכינים אולי תעזור? מדובר ב-k3 יד שניה מהדור הישן....