למאמר: סיכום פרויקט משלוחי מנות מס' 1
אחרי כל ההכנות והארגונים פרויקט משלוחי מנות יצא לדרך בפעם הראשונה. חבילות של קפה קלוי יצאו תחת ידי "הקולים החופשיים" ועשו את דרכן בנפתולי רשות הדואר עד לחך האנין של חברי הפורום. המשתתפים שלחו (וקיבלו) כ-250 גר' קפה בצורה אנונימית ובמבחן טעימה עיוור העלו את הביקורות שלפניכם. קבלו אותן!
שרשור תגובות: סיכום פרויקט משלוחי מנות מס' 1
- giladg1111
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 139
- הצטרף: מרץ 2012
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
מגניב, לדעתי, בפעם הבאה צריך שכל אחד יקבל קפה מכמה משתתפים וישלח לכמה משתתפים, בשביל שיוכלו להשוות בין אחד לשני, אולי גם לתת פרס יפה למי שמקבל את הביקורות המוצלחות ביותר, אני מוכן גם להיות הספונסור לפרס.
שתיית קפה מרובה עלולה לגרום ל......שתיית קפה נוספת....
http://www.secretocafe.co.il
http://www.secretocafe.co.il
- מאור_בר (פותח השרשור)
- חבר ותיק
- הודעות: 1222
- הצטרף: פברואר 2010
- נתן תודות: 125 פעמים
- קיבל תודות: 125 פעמים
קודם כל תודה לכל המשתתפים. זה היה מדהים לראות את ההיענות ואת הביקורות המושקעות.
מן הסתם בפעם הראשונה שעושים דבר כזה לומדים הרבה ויש בהחלט מה לשפר לפעם הבאה, בעיקר בכל הנוגע לצורת הרישום, ניהול הכתובות והביקורות וכו'.
אם משום מה ביקורת נשמטה מהמאמר נא לשלוח לי בהודעה פרטית או למייל maorbar בג'ימייל קום ואעדכן אותה במאמר בהקדם האפשרי.
ועכשיו אחרי כל הדיבורים האלה על קפה אני חייב לשתות משהו
מן הסתם בפעם הראשונה שעושים דבר כזה לומדים הרבה ויש בהחלט מה לשפר לפעם הבאה, בעיקר בכל הנוגע לצורת הרישום, ניהול הכתובות והביקורות וכו'.
אם משום מה ביקורת נשמטה מהמאמר נא לשלוח לי בהודעה פרטית או למייל maorbar בג'ימייל קום ואעדכן אותה במאמר בהקדם האפשרי.
ועכשיו אחרי כל הדיבורים האלה על קפה אני חייב לשתות משהו
מעולה, כיף יהיה לקבל כמה תערובות ולהשוות. פרס זה רעיון נחמד (אבל לדעתי, הביקורת תהייה תלויה יותר בשותה ובמידת הרגישות שלו מאשר בפועל באיכות/רמת הקפה הקלוי...). שטוד, מבחינתנו שקית הקפה עם הזיפ לוק היא פרס נהדר על ההשתתפות...shtud כתב:מגניב, לדעתי, בפעם הבאה צריך שכל אחד יקבל קפה מכמה משתתפים וישלח לכמה משתתפים, בשביל שיוכלו להשוות בין אחד לשני, אולי גם לתת פרס יפה למי שמקבל את הביקורות המוצלחות ביותר, אני מוכן גם להיות הספונסור לפרס....
כל הכבוד מאור ולכל החברים שטרחו, קלו, שלחו ורשמו ביקורות מושקעות.
מי שלא רשם עדיין ביקורת, שיקח בחשבון שיש קולה בצד השני שמחכה לקרוא את הביקורת על הקלייה שכה עמל עליה. בקיצור עדיף מאוחר וקצר מאשר לעולם לא...
מאור, הייתה לי תחושה שאני מפספס משלוח של קלייה טובה... שתהייה לטעמי, לפחות אתה הרווחת.
כל הכבוד על הרמת הפרוייקט והליווי שלו.
מחכים להמשך
מאור קבל ברכות ותודות על היוזמה- כנראה שרק אתה מסוגל לארגן גם מפגש-כולנו עצלנים.
rano, אתה מזה צודק?, אני ממש, אבל ממש לא אוהב את הזנים הדרום אמריקאים-בפרט לא את הקולומבייאני החמוץ (אני ממש סובל ממנו), משום מה התפתתי ורכשתי אותו בגלל הפולים היפים שהיו בירכא, ואני כמו כל פולני טוב שלא זורק אוכל נאלץ לגמור אותו.
יונתן-הצלחת להפיל אותי בפח עם הסנטה דומינגו והפפואה, מבטיח לך, שאם תעשה קליה כהה יותר, אתה תהנה יותר.
rano, אתה מזה צודק?, אני ממש, אבל ממש לא אוהב את הזנים הדרום אמריקאים-בפרט לא את הקולומבייאני החמוץ (אני ממש סובל ממנו), משום מה התפתתי ורכשתי אותו בגלל הפולים היפים שהיו בירכא, ואני כמו כל פולני טוב שלא זורק אוכל נאלץ לגמור אותו.
יונתן-הצלחת להפיל אותי בפח עם הסנטה דומינגו והפפואה, מבטיח לך, שאם תעשה קליה כהה יותר, אתה תהנה יותר.
חלילה.אין כעס כלל.hosq כתב:התערובת שלי אכן מבוססת ברזיל, יש גם סידמו וסומטרה וגם מעט רובוסטה הודית. בקיצור, אספרסו.
NIMITSG , מקוה שלא בא לך להרוג אותי...אבל הקליה פשוט לא הבשילה ויצאה חמוצה מאוד. אם אני זוכר נכון יש לך קולה תוף כלשהו?...
יש לי גם תינוקת שרצתי אליה בזמן הקליה ולא הספקתי למתן את הפרופיל ולכן התוצאה.
הכנסתי מה שיצא.
פעם הבאה מקווה להיות מפוקס יותר וצמוד לקולה.
הקווסט מוציא קליות מדהימות.מקווה שבסיבוב הבא יזכה בר מזל לטעום מהן.
"Cigars change thoughts into dreams."
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
- joncafe
- גורו קפה
- הודעות: 2335
- הצטרף: נובמבר 2009
- מיקום: קנדה
- נתן תודות: 124 פעמים
- קיבל תודות: 102 פעמים
להפיל אותך? להיפך - נדהמתי מהניחוש שלך. בהתחשב שזה ניחוש "על עיוור" שיחקת אותה בגדול!יוסיסופר כתב:יונתן-הצלחת להפיל אותי בפח עם הסנטה דומינגו והפפואה...
כתבת: "לדעתי היו שם זני אנידייאן פלנטיישן בכמות יפה, ברזיל או קולומביה (או שניהם), מעט רובוסטה כל שהיא, ואולי מעט אפריקאי (בורונדי?) שהשאיר עיקצןץ עדין."
התערובת שלי: 40% הודי פלנטיישן, 40% סנטו דומינגו, 20% פפואה ניו גינאה
* באמת יש שם הודי פלנטיישן בכמות יפה
* הסנטו-דומינגו מאד מזכיר ברזיל טוב
* העקצוץ מהפפואה בהחלט יכול להזכיר סוגים מסויימים של קפה אפריקאי
בקיצור - ניחוש מאד מוצלח! כל הכבוד
יוסי אני מכיר אותך כבר כמה שנים, ומכיר טוב את הטעם שלך בקפה. כשראיתי שאתה הנמען לתערובת שלי, כמעט שלא עמדתי בפיתוי "לשרוף" לך את הקפהיוסיסופר כתב:מבטיח לך, שאם תעשה קליה כהה יותר, אתה תהנה יותר....
אבל בסוף החלטתי להיות נאמן לאיך שאני אוהב את הקפה ולשלוח לך את הקפה שאני מכין לעצמי, ולא להתאים אותו לטעם שלך, לטוב ולרע...
ועובדה שהצלחתי להכין לך קפה עם חמיצות לא מבוטלת (דבר שאתה לא אוהב בד"כ ולא רגיל לשתות), וכתבת שהופתעת לטובה והיא לא הציקה לך!
Everything should be made as simple as possible, but not simpler