היי,
התחדשתי לי בימים האחרונים בסילביה חדשה.
אחרי כמה (עשרות ) שעות קריאה בפורומים, אני מצליח להוציא שוטים טובים ועקביים, אבל אך ורק מהסלסלה הכפולה.
אני רוצה להזמין לי סלסלה בודדת של LM אבל אני רוצה להשתמש באותה רמת טחינה בשביל מנה בודדת וכפולה כיוון שאני עובד עם איימיני (שהיא סטפלס) ויהיה לי בלתי אפשרי לשנות כל הזמן רמות טחינה.
מישהו יודע אם אני אוכל להשתמש באותה רמת טחינה בסלסלה הכפולה של הסילביה ובזאת של השבעה גרם של LM?
אם לא, מישהו יכול להמליץ על קומבינציה שתאפשר לי להכין מנה בודדת וכפולה באותה רמת טחינה?
תודה!
מנה בודדת וכפולה בסילביה באותה רמת טחינה
- coffeeavi
- חבר פעיל במיוחד
- הודעות: 974
- הצטרף: יולי 2011
- מיקום: השרון
- נתן תודות: 62 פעמים
- קיבל תודות: 276 פעמים
- יצירת קשר:
תתחדש
תתחדש ותיהנה,
גם אני משתמש בדאבל ובסינגל באותה רמת טחינה (המטחנה=רוקי)
ההבדל הוא שבסינגל הדחיסה הרבה יותר חזקה.
חפש בפורום שרשורים בנושאי LM , סינגל ודוחסן בקוטר קטן לסינגל. יש הרבה מידע
תיהנה
גם אני משתמש בדאבל ובסינגל באותה רמת טחינה (המטחנה=רוקי)
ההבדל הוא שבסינגל הדחיסה הרבה יותר חזקה.
חפש בפורום שרשורים בנושאי LM , סינגל ודוחסן בקוטר קטן לסינגל. יש הרבה מידע
תיהנה