אה , הבנתי . . .
אפשרי לביצע גם מאלומיניום
הוא קל מאוד לעיבוד , וזול יחסית .
גונן .
שידרוג משמעותי לסינגלים
- TsurTriger
- כתב צילום
- הודעות: 2096
- הצטרף: נובמבר 2010
- מיקום: ישראל
- נתן תודות: 182 פעמים
- קיבל תודות: 300 פעמים
גם אני קצת פספסתי את הרעיון מאחורי כל העסק...
אשמח להסבר מפורט ואיטי, כזה שעושים לגולנצ'יק שיבין.
אשמח להסבר מפורט ואיטי, כזה שעושים לגולנצ'יק שיבין.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
- TsurTriger
- כתב צילום
- הודעות: 2096
- הצטרף: נובמבר 2010
- מיקום: ישראל
- נתן תודות: 182 פעמים
- קיבל תודות: 300 פעמים
זה ידוע שהמנות הכפולות מצליחות יותר טוב להפיק את המיטב מהקפה, בעיקר בגלל הכמות והעיצוב של הסלסלה.
אני עדיין מנסה להבין מה השדרוג שעשית לתהליך\דחיסה\סלסלה כך שעכשיו הקפה יוצא לך יותר טוב.
ד.א, אני עם הסלסלה הרגילה של בזארה שהגיעה עם הג'יוליה, שם כמות של כ9-10 גרם ומקבל שוטים כאלה די בעקביות בלי שידרוגים או מתאמים כלשהם:
כך, שאני אשמח להבין איך מה שעשית יכול לשפר את השוטים עוד יותר.
אני עדיין מנסה להבין מה השדרוג שעשית לתהליך\דחיסה\סלסלה כך שעכשיו הקפה יוצא לך יותר טוב.
ד.א, אני עם הסלסלה הרגילה של בזארה שהגיעה עם הג'יוליה, שם כמות של כ9-10 גרם ומקבל שוטים כאלה די בעקביות בלי שידרוגים או מתאמים כלשהם:
כך, שאני אשמח להבין איך מה שעשית יכול לשפר את השוטים עוד יותר.
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com
זה לא שהמצאתי את הגלגל. השילוב של המוביל שגורם לכל 9 הגרם להתנקז לתוך החור הקטן והטמפר בקוטר של המוביל שגורם לדחיסה אחידה של המנה כל פעם מחדש ועל הדרך החיסכון בלכלוך מהקפה מסביב למטחנה. לי אישית משדרג את החוויה של המנה הבודדת.
מעבר לזה אין לי הסבר יותר מדעי מה גורם לשיפור בשוט. מאוד יכול להיות שרק עכשיו אני מגיע לשוט בסטנדרט שאתה רגיל להפיק בלי כל הטררם מסביב שזה אומר שעם עוד טיפה תרגול הייתי מצליח גם בלי כל זה (למרות שזה לא הרבה וגם די נחמד מעצם ההתעסקות בנושא).
מעבר לזה אין לי הסבר יותר מדעי מה גורם לשיפור בשוט. מאוד יכול להיות שרק עכשיו אני מגיע לשוט בסטנדרט שאתה רגיל להפיק בלי כל הטררם מסביב שזה אומר שעם עוד טיפה תרגול הייתי מצליח גם בלי כל זה (למרות שזה לא הרבה וגם די נחמד מעצם ההתעסקות בנושא).
יש בשוק טמפר קטן יותר (הטמפר לא באמת צריך להיכנס לתוך החור הקטן) ואם יש לך בזרה אז גם הטמפר מפלסטיק יהיה טוב.
בקשר לזמן החליטה וקצב הזרימה יכול להיות שאחד הפרמטרים האחרים שלך לא תקין כי ממש לא נראה לי ש K3 לא תגיע לרמת הטחינה הנחוצה.
באיזה סוג קפה אתה משתמש?
הוספתי סרטון של החליטה אולי משהו בתהליך יוכל לעזור לך.
בקשר לזמן החליטה וקצב הזרימה יכול להיות שאחד הפרמטרים האחרים שלך לא תקין כי ממש לא נראה לי ש K3 לא תגיע לרמת הטחינה הנחוצה.
באיזה סוג קפה אתה משתמש?
הוספתי סרטון של החליטה אולי משהו בתהליך יוכל לעזור לך.
- TsurTriger
- כתב צילום
- הודעות: 2096
- הצטרף: נובמבר 2010
- מיקום: ישראל
- נתן תודות: 182 פעמים
- קיבל תודות: 300 פעמים
דלקה (או ניר, אני כבר מבולבל... יד של גבר בצילום מנגד שם של בחורה),
אם המטחנה היא רציפה מבחינת כיוון, אני אישית היתי מזיז עוד מילימטר לטחינה דקה יותר. לזרימה טיפה איטית יותר. אבל זה כבר עניין של טעם אישי. בסה"כ נראה בסדר גמור.
וגם לי לא נשמע הגיוני להגיע למצב שהK3 לא מצליחה "לחנוק" את המכונה.
אם המטחנה היא רציפה מבחינת כיוון, אני אישית היתי מזיז עוד מילימטר לטחינה דקה יותר. לזרימה טיפה איטית יותר. אבל זה כבר עניין של טעם אישי. בסה"כ נראה בסדר גמור.
וגם לי לא נשמע הגיוני להגיע למצב שהK3 לא מצליחה "לחנוק" את המכונה.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com