שוקל לעבור ממחליף חום לסינגל בויילר+PID...כדאי?

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
מורז (פותח השרשור)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 114
הצטרף: ינואר 2016
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שוקל לעבור ממחליף חום לסינגל בויילר+PID...כדאי?

נושא שלא נקרא #1 

שלום לכולם
מזה זמן מה שאני כבר לא חולט קפה ומקציף בו זמנית....והפוך אני שותה רק בבוקר
כל השאר אספרסו
וחשבתי לעבור לסינגל בויילר עם PID בעיקר ורק בשביל ה PID והטיימר
חשבתי לכייון ה ECM Classika PID

אשמח לשמוע המלצות ואם הקריזה החדשה נשמעת הגיונית או סתם ג'וק טפשי

שניר_11
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 209
הצטרף: יולי 2014
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

נושא שלא נקרא #2 

עשיתי את המעבר ושנה וחצי אחריי אני יכול להגיד שאני לא מתחרט בכלל.

קוויקמיל אניטה ---> אי סי אם קלאסיקה

וגם אם צריך להקציף פעם ב..מסתדרים עם זה בסדר גמור.

moti_r
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe
הודעות: 9712
הצטרף: נובמבר 2004
מיקום: ישראל
נתן תודות: 219 פעמים
קיבל תודות: 682 פעמים

נושא שלא נקרא #3 

למה אתה מתכוון ב-"הפוך אני שותה רק בבוקר"?

הפוך שאתה מכין עם המכונה?

אם אתה מקציף בכל בוקר לא הייתי ממליץ על סינגל בוילר.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -

מורז (פותח השרשור)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 114
הצטרף: ינואר 2016
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

נושא שלא נקרא #4 

@שניר_11
·

גם אני שוקל את אותו מעבר בדיוק (Y)

וכן מוטי אני שותה כל בוקר הפוך במכונה וכל השאר זה אספרסו
השאלה תוך כמה זמן הקלאסיקה נכנסת למצב חליטה ממצב הקצפה.... :מבולבל:

שניר_11
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 209
הצטרף: יולי 2014
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 27 פעמים

נושא שלא נקרא #5 

מורז כתב:@שניר_11
·

גם אני שוקל את אותו מעבר בדיוק (Y)

וכן מוטי אני שותה כל בוקר הפוך במכונה וכל השאר זה אספרסו
השאלה תוך כמה זמן הקלאסיקה נכנסת למצב חליטה ממצב הקצפה.... :מבולבל:
...
· דקה וחצי גג

moti_r
עורך ראשי HTCafe
עורך ראשי HTCafe
הודעות: 9712
הצטרף: נובמבר 2004
מיקום: ישראל
נתן תודות: 219 פעמים
קיבל תודות: 682 פעמים

נושא שלא נקרא #6 

זה לא עניין של זמן, זה עניין של התעסקות.
לכל הפחות - לך לראות מכונה כזו בתצוגה או אצל חבר מהפורום ונסה להרגיש בעצמך מה זה אומר להקציף איתה.

לי היתה הבצרה יוניקה - מכונה מושלמת בשביל אספרסו - אבל לא היה לי כיף להקציף בה.
במשך תקופה ארוכה הייתי מקציף רק פעם בשבוע (כשחבר מגיע) והסתדרתי עם זה, למרות שגם אז זה לא היה לי כיף.
בשלב כלשהו עברתי להקצפה יומיומית - ואז מכרתי אותה וקניתי DB.

לדעתי היתרון באספרסו מעולה, חזרתי ויציב לא מצדיק את החסרון באי הנוחות הזו. עבורי זו היתה אי נוחות משמעותית.
אתה מוכרח לבדוק בעצמך.

לא אמליץ למישהו שמקציף יומיומית לקנות מכונת סינגל בויילר.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -

מורז (פותח השרשור)
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 114
הצטרף: ינואר 2016
נתן תודות: 19 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

נושא שלא נקרא #7 

@moti_r
·

כן אני חושב שהכי חכם זה יהיה פשוט להתנסות

ועוד חבר יקר בפורום כבר נתן לי כמה טיפים מעולים בפרטי

אני מודה לכולם עזרתם לי המון

שלח תגובה

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”