@TsurTriger
·
היה שירשור כאן על חבר שהכין פיה בעצמו מראש מתברג (אום כיפה) שרכש וקדיחה בו.
זה זול מאוד ותוכל להכין כמה עם קדחים בקוטר שונה.
תריץ חיפוש בפורום...
עריכה: להלן השירשור הרלוונטי:
https://www.htcafe.co.il/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=251818&postdays=0&postorder=asc&start=15
לחץ הקצפה חזק מדי
לא יודע באיזו מכונה מדובר, אבל בתור אחד שעבד בעבר הרחוק כבריסטה בכמה וכמה בתי קפה
על כמה וכמה מכונות חזקות - אני תוהה כיצד הלחץ במכונה שלך כל כך מפלצתי שלא מאפשר להקציף,
לעומת מכונה מסחרית...
אם אכן מדובר בג'ויסטיק כך שהסטימר או פתוח או סגור - מילא,
אבל אם מדובר בברז.... עדיין לא ברור לי מה מונע לסגור אותו מעט...
על כמה וכמה מכונות חזקות - אני תוהה כיצד הלחץ במכונה שלך כל כך מפלצתי שלא מאפשר להקציף,
לעומת מכונה מסחרית...
אם אכן מדובר בג'ויסטיק כך שהסטימר או פתוח או סגור - מילא,
אבל אם מדובר בברז.... עדיין לא ברור לי מה מונע לסגור אותו מעט...
- TsurTriger (פותח השרשור)
- כתב צילום
- הודעות: 2096
- הצטרף: נובמבר 2010
- מיקום: ישראל
- נתן תודות: 182 פעמים
- קיבל תודות: 300 פעמים
ביקשתי המלצות לפיות עם חורים קטנים.
סמכו עלי שלפני שפניתי פה לפורום ניסיתי להקציף חלב עם המכונה גם בלי לפתוח לגמרי את הברז.
כן... וגם אני עבדתי, בתור סטודנט, במסעדה \ בית קפה והיתי מכין קפה עם מכוניות מסחריות. וההקצפה אצלי במכונה חזקה מדי לכד של חצי ליטר (הדוד על 0.9 בר. פשוט החורים גדולים מדי). זה המצב.
סמכו עלי שלפני שפניתי פה לפורום ניסיתי להקציף חלב עם המכונה גם בלי לפתוח לגמרי את הברז.
כן... וגם אני עבדתי, בתור סטודנט, במסעדה \ בית קפה והיתי מכין קפה עם מכוניות מסחריות. וההקצפה אצלי במכונה חזקה מדי לכד של חצי ליטר (הדוד על 0.9 בר. פשוט החורים גדולים מדי). זה המצב.
צור טריגר.
www.trigger-studio.com
www.trigger-studio.com