שלום,
בבית אני מכין קפה שחור של נחלה ,
1-אני שומר אותו בקופסת פלסטיק קטנה סגורה הרמטית- זה בסדר?
2 -בנוסף, את שאר תוכן השקית אני שם בפריזר (עד למילוי הבא של
קופסת הפלסטיק הקטנה שלי) האם שמירה בפריזר שומרת הכי טוב על הקפה?
איך שומרים קפה שחור ?
- moti_r
-
- עורך ראשי HTCafe
- הודעות: 9712
- הצטרף: נובמבר 2004
- מיקום: ישראל
- נתן תודות: 219 פעמים
- קיבל תודות: 682 פעמים
הערה קטנה: בד"כ אנשים שומרים את הקפה *כולו* בתוך הפריזר, ואז מוציאים כל בוקר כדי לקחת כפית לקפה.
באופן הזה, אתה חושף את הקפה כל בוקר מחדש לאויר, ובעצם מפסיד את כל ענין הטריות.
הדרך הנכונה היא לשמור בחוץ כמות קטנה (נניח, כמות שמספיקה לשבוע) ורק אחת לשבוע לפתוח את הקופסא האטומה בפריזר ולהוציא כמות שבועית.
באופן הזה, אתה חושף את הקפה כל בוקר מחדש לאויר, ובעצם מפסיד את כל ענין הטריות.
הדרך הנכונה היא לשמור בחוץ כמות קטנה (נניח, כמות שמספיקה לשבוע) ורק אחת לשבוע לפתוח את הקופסא האטומה בפריזר ולהוציא כמות שבועית.
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- דייויד_ישראלי
-
- חבר שרק התחיל
- הודעות: 3
- הצטרף: פברואר 2017
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני גם משתמש בנחלה
אבל אני חייב לספר משהו,
קניתי לא מזמן מכונה לבישול קפה שחור.
אשכרה יושבת לי על השיש, מבשלת את הקפה כמו שצריך, בלי גז בלי אמיית.
הכל אוטומטי.
פצצה.
קניתי לא מזמן מכונה לבישול קפה שחור.
אשכרה יושבת לי על השיש, מבשלת את הקפה כמו שצריך, בלי גז בלי אמיית.
הכל אוטומטי.
פצצה.