היי
צריך את עזרת המומחים
כרגע מכונת הקפה שלי (VIVALDI S1) מוזנת באמצעות מרכך 8 ליטר ואחריו סנן קוקוס קווי.
אני מעוניין להתקין מערכת אוסמוזה הפוכה לשימוש מי השתייה בבית (כרגע לא שותה מי ברז וקונה בקבוקים) וחשבתי לשלב יציאה נוספת גם למכונת הקפה.
כמה שאלות:
1) להבנתי המינרליזטור מוסיף מינרלים ומעלה את רמת קשיות המים, האם הוא מעלה לרמה אידיאלית למכונת הקפה? (לא נמוך מדי על מנת שחיישן הגובה ימשיך לעבוד ולא גבוה מדי כדי שלא תצטבר אבנית)
2) קראתי פה בפורום וגם ב-HB שיש סכנת חומציות, האם מי האוסמוזה (כאשר השלב האחרון הוא מינרליזטור) יהיו "בריאים" למכונת הקפה? ואם כן האם יש מינרליזטור מותאם למכונת הקפה?
3) האם מישהו התנסה במערכת כזאת ויכול לייעץ/להמליץ?
אוסמוזה הפוכה
- michaelfima
- חבר פעיל
- הודעות: 86
- הצטרף: פברואר 2017
- מיקום: ירושלים
- נתן תודות: 70 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
- יצירת קשר:
אז כך.
עוד מוקדם מדי אבל בכל זאת...
ברשותי מכונה רוקט אפרטמנטו חדשה מלפני כ 7 חודשים לערך. כמו כן אני אני מנהל רישום ומעקב אחת לשבוע בשימוש עם אוסמוזה הפוכה מסוג M9 שלה יש תקן אמריקאי וגם ישראלי (יחידי) ובמערכת זו קיים מינרליזטור.
רצף בדיקות שאני עורך לערכי המים הם: PH, TDS, KH ללא פרוט ברגע זה (על כך אפרט בהרחבה בהמשך), אך אציין שמקריאת מאמרים/הודעות בפורומים בחו"ל ועוד... ישנם לא מעט אנשים פרטיים, ברים, בתי קפה שמשתמשים בשיטת RO עם משיב מינרליים ומרוצים עד מאוד, כנ"ל אני - הן מטעם הקפה/המים, והכי חשוב...ללא אבנית!
עוד מוקדם מדי אבל בכל זאת...
ברשותי מכונה רוקט אפרטמנטו חדשה מלפני כ 7 חודשים לערך. כמו כן אני אני מנהל רישום ומעקב אחת לשבוע בשימוש עם אוסמוזה הפוכה מסוג M9 שלה יש תקן אמריקאי וגם ישראלי (יחידי) ובמערכת זו קיים מינרליזטור.
רצף בדיקות שאני עורך לערכי המים הם: PH, TDS, KH ללא פרוט ברגע זה (על כך אפרט בהרחבה בהמשך), אך אציין שמקריאת מאמרים/הודעות בפורומים בחו"ל ועוד... ישנם לא מעט אנשים פרטיים, ברים, בתי קפה שמשתמשים בשיטת RO עם משיב מינרליים ומרוצים עד מאוד, כנ"ל אני - הן מטעם הקפה/המים, והכי חשוב...ללא אבנית!
- michaelfima
- חבר פעיל
- הודעות: 86
- הצטרף: פברואר 2017
- מיקום: ירושלים
- נתן תודות: 70 פעמים
- קיבל תודות: 27 פעמים
- יצירת קשר: