טורקי במיקרו

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
oooriel (פותח השרשור)
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 18
הצטרף: אוקטובר 2019
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

טורקי במיקרו

נושא שלא נקרא #1 

שלום, חדש כאן.
בשנים האחרונות , מכיוון שלא אוהב את טעם מכונת הנספרסו שלנו , מכין קפה בשיטה הבאה: טוחן האוזברנדט טריסטיאנה מוסיף כף מים רתוחים , בוחש לעיסה ושם במיקרו ל-10 שניות. מוסיף אח'כ את שארית המים ובוחש. אין גרגירים צפים. הרבה גוף וארומה. מה דעתכם על השיטה ה'פרימיטיבית' הזו? מה ניתן לשפר? ללא מעבר למ.אספרסו או מקינטה? תודה לכולם.

דבוטאנט
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום קפה
אחראי תחום קפה
הודעות: 11720
הצטרף: נובמבר 2009
מיקום: כפר סבא
נתן תודות: 282 פעמים
קיבל תודות: 1130 פעמים

נושא שלא נקרא #2 

בוץ מיקרו - זה נראה מזעזע לרמה שאני חייב לנסות
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)

אורניקו
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 526
הצטרף: ינואר 2016
נתן תודות: 70 פעמים
קיבל תודות: 101 פעמים

נושא שלא נקרא #3 

@דבוטאנט
·

כמובן שכבר ניסיתי - וכיוון שזה היה נשמע לא טוב השתמשתי ב"קפה בטעם שחור" מהעבודה.
מלכתחילה הוא רע,
אחרי המיקרו - לא ברור לי על איזה גוף או ארומה הכותב דיבר.....

chomergir
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
הודעות: 344
הצטרף: ספטמבר 2016
נתן תודות: 46 פעמים
קיבל תודות: 69 פעמים

נושא שלא נקרא #4 

אני חושב שזה אחלה לפוסט ראשון בפורום, קצת חבל שזה לא באחד באפריל.... (6)

oooriel (פותח השרשור)
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
הודעות: 18
הצטרף: אוקטובר 2019
נתן תודות: 3 פעמים
קיבל תודות: 0

נושא שלא נקרא #5 

לאחר תקופת ניסוי ארוכה לטעמי שיטת המיקרו עדיפה בהרבה על הכנה במקינטה. לקפה יש אכן גוף מודגש הרבה יותר. ההבדל דומה לזה שבין בירה מסוננת לבירה מעוננת למי שמעדיף יותר 'כובד' על הלשון. בלנד השוקולד הנוכחי: 60% סרדו, 30% סנטו דומינגו, 10% סידמו. קלייה סיטי מלא פלוס פלוס. נסו ותהנו.

שלח תגובה

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”