שלום, חדש כאן.
בשנים האחרונות , מכיוון שלא אוהב את טעם מכונת הנספרסו שלנו , מכין קפה בשיטה הבאה: טוחן האוזברנדט טריסטיאנה מוסיף כף מים רתוחים , בוחש לעיסה ושם במיקרו ל-10 שניות. מוסיף אח'כ את שארית המים ובוחש. אין גרגירים צפים. הרבה גוף וארומה. מה דעתכם על השיטה ה'פרימיטיבית' הזו? מה ניתן לשפר? ללא מעבר למ.אספרסו או מקינטה? תודה לכולם.
טורקי במיקרו
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה
- הודעות: 11720
- הצטרף: נובמבר 2009
- מיקום: כפר סבא
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים