תערובת מוקה קרם של ארקפה

פורום תערובות קפה וקליה ביתית, איפה לקנות, איך להכין ואיך לקלות
detailer (פותח השרשור)
חבר ותיק
חבר ותיק
הודעות: 1215
הצטרף: יולי 2007
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 98 פעמים

תערובת מוקה קרם של ארקפה

נושא שלא נקרא #1 

קניתי לפני כשבוע את תערובת הבית בבית הקלייה של ארקפה (150 ש"ח לקילו לעומת 200 בסניפים).
התערובת נקלתה באותו היום.

בבית, אני מצליח לקבל קפה לא רע בכלל, אבל לא מרגיש את הטעמים שאני מרגיש כשאני שותה קפה באחד מהסניפים שלהם.
ניסיתי לשנות טמפרטורה, פרופיל חליטה ועובי טחינה אך ללא הואיל.

מכונה: לליט ביאנקה, מטחנה: באראצה סטה.
מישהו יודע אולי מה הטמפרטורה ופרופיל החליטה המומלץ לתערובת הזאת?
או שההבדל נובע מהשימוש במכונה מסחרית לה מרזוקו/ סלייר לעומת מכונה עם ראש E61?

שלח תגובה

חזור אל “תערובות קפה וקלייה ביתית”