למאמר: מכונת קפה אוטומאטית - Philips Omnia - הביקורת
שרשור תגובות: מכונת קפה אוטומאטית - Philips Omnia - הביקורת
- MartinHSabag
- מנהל
- הודעות: 59332
- הצטרף: נובמבר 2004
- שם מלא: מרטין סבג
- מיקום: כפר-סבא
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
- OhadG
- חבר ותיק
- הודעות: 1201
- הצטרף: יולי 2006
- מיקום: רמת גן
- נתן תודות: 189 פעמים
- קיבל תודות: 123 פעמים
מצטער, אבל אני נאלץ להסכים.
נראה שנלקחו פה כל מני קיצורי דרך והעתקות ממדריך ההפעלה של המכונה, ולא ביקורת אמיתית.
איך המכונה בהשוואה למכונות קודמות של פיליפס, או סאקו (שהרי ניכר שהיחידה בפנים שחולטת את הקפה היא אותה יחידה של האינטליה הידועה).
איך ההקצפה בפנרלו, ועד כמה הוא מוצלח בהשוואה לדגמים אחרים של אותו יצרן או יצרנים אחרים.
האם הטחינה הדקה ביותר במכונה מספיקה כדי להוציא קפה איכותי (יחסית) או שהיא עדיין גסה מדי והקפה יוצא דליל או שהיא "חונקת" את המכונה והקפה יוצא סמיך מדי ו/או שרוף (ניתן למדוד למשל כמה מ"ל יוצאים בחליטה של אספרסו רגיל לעומת התקן).
יש כל כך הרבה דברים שהיו יכולים לעשות את הסקירה הזו למקצועית, אבל יש בתחום הקפה פה מה ללמוד מחלקים אחרים של האתר (למשל הסקירות של עופר על טלויזיות).
נראה שנלקחו פה כל מני קיצורי דרך והעתקות ממדריך ההפעלה של המכונה, ולא ביקורת אמיתית.
איך המכונה בהשוואה למכונות קודמות של פיליפס, או סאקו (שהרי ניכר שהיחידה בפנים שחולטת את הקפה היא אותה יחידה של האינטליה הידועה).
איך ההקצפה בפנרלו, ועד כמה הוא מוצלח בהשוואה לדגמים אחרים של אותו יצרן או יצרנים אחרים.
האם הטחינה הדקה ביותר במכונה מספיקה כדי להוציא קפה איכותי (יחסית) או שהיא עדיין גסה מדי והקפה יוצא דליל או שהיא "חונקת" את המכונה והקפה יוצא סמיך מדי ו/או שרוף (ניתן למדוד למשל כמה מ"ל יוצאים בחליטה של אספרסו רגיל לעומת התקן).
יש כל כך הרבה דברים שהיו יכולים לעשות את הסקירה הזו למקצועית, אבל יש בתחום הקפה פה מה ללמוד מחלקים אחרים של האתר (למשל הסקירות של עופר על טלויזיות).
- MartinHSabag
- מנהל
- הודעות: 59332
- הצטרף: נובמבר 2004
- שם מלא: מרטין סבג
- מיקום: כפר-סבא
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר: