היי,
החלפתי לא מזמן את הסילביה ל-Domobar עם ראש E61.
אחד הדברים ששמתי לב אליהם בחליטה, הוא שיש שונות גדולה במשך הזמן עד שנבנה לחץ חליטה הגיוני גם כששאר הפרמטרים (כמות קפה, דחיסה, טחינה) זהים.
הלחץ יכול להתחיל להבנות כמעט מיידית, או שיכול לקחת לו ~10 שניות עד שהמחוג מתחיל לזוז מלחץ אפסי כלפי מעלה.
לא בדקתי עדיין את אותה תופעה עם ראש עיוור, אבל אני מאמין שזה יהיה דומה.
יש למישהו רעיונות ממה זה יכול לנבוע? הבדלי טמפ' של הדוד שמשפיעים בצורה ככ משמעותית? (כרגע עדיין אין לי מדחום לראש, מחכה שדואר ישראל יביא לי אותו)