תגובות למדריך HTCafe פרק 1: הכנת אספרסו בעזרת מקינטה
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K
- הודעות: 19136
- הצטרף: אוקטובר 2005
- שם מלא: איתי פולק
- מיקום: הולנד
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
- MartinHSabag
- מנהל
- הודעות: 59332
- הצטרף: נובמבר 2004
- שם מלא: מרטין סבג
- מיקום: כפר-סבא
- נתן תודות: 858 פעמים
- קיבל תודות: 1619 פעמים
- יצירת קשר:
- Itay_Pollak
- חבר במועדון ה-15K
- הודעות: 19136
- הצטרף: אוקטובר 2005
- שם מלא: איתי פולק
- מיקום: הולנד
- נתן תודות: 825 פעמים
- קיבל תודות: 878 פעמים
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה
- הודעות: 6031
- הצטרף: נובמבר 2004
- נתן תודות: 92 פעמים
- קיבל תודות: 76 פעמים
- moti_r (פותח השרשור)
-
- עורך ראשי HTCafe
- הודעות: 9712
- הצטרף: נובמבר 2004
- מיקום: ישראל
- נתן תודות: 219 פעמים
- קיבל תודות: 682 פעמים
אני מאוד שמח לשמוע שהמדריך עזר לכם. זו היתה הכוונה (וגם לעורר חשק עז לקפה )
לגבי הניקוי, כמו שמרטין הסביר: את החלק העליון מאוד מומלץ *לא* לשטוף עם סבון, רק עם מים.
את המסננת והחלק התחתון אפשר בכיף לשטוף עם סבון, למרות שהיות ומדובר בסה"כ בקפה זה באמת לא נחוץ.
במידה ושטפתם עם סבון, יש לעשות "הרצה" של כוס או שתיים, ולשפוך את הקפה (או לשתות ולדעת שהוא יהיה פחות טוב).
אגב, יש אנשים שמתגאים בכך שהם לא שטפו את המקינטה שלהם במשך שנים על גבי שנים.
אני, ד"א, לא התקלחתי מאז 1984 מ
לגבי הניקוי, כמו שמרטין הסביר: את החלק העליון מאוד מומלץ *לא* לשטוף עם סבון, רק עם מים.
את המסננת והחלק התחתון אפשר בכיף לשטוף עם סבון, למרות שהיות ומדובר בסה"כ בקפה זה באמת לא נחוץ.
במידה ושטפתם עם סבון, יש לעשות "הרצה" של כוס או שתיים, ולשפוך את הקפה (או לשתות ולדעת שהוא יהיה פחות טוב).
אגב, יש אנשים שמתגאים בכך שהם לא שטפו את המקינטה שלהם במשך שנים על גבי שנים.
אני, ד"א, לא התקלחתי מאז 1984 מ
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
- איתי_הגיתי
- חבר מכור קשה
- הודעות: 6031
- הצטרף: נובמבר 2004
- נתן תודות: 92 פעמים
- קיבל תודות: 76 פעמים