תגובות לסקירה למכונת אספרסו ידנית - Handpresso
מאמר יפה שי.
המכונה הזאת הולכת להאפיל על האניטה שלך?.
כפי שכתבתה,במכשיר הזה צריך מים רותחים זמינים,דבר שמחייב גזיה,אם כבר יש גזיה במערכת,מבחינתי הבריקה עדיפה.
כפי שכתבתה,במכשיר הזה צריך מים רותחים זמינים,דבר שמחייב גזיה,אם כבר יש גזיה במערכת,מבחינתי הבריקה עדיפה.
- כפיר_ש
- חבר מביא חבר
- הודעות: 4726
- הצטרף: ינואר 2010
- מיקום: מרכז
- נתן תודות: 260 פעמים
- קיבל תודות: 559 פעמים
Re: מאמר יפה שי.
לטעמי המשקה המתקבל מהמכשיר יותר ממוצה מבריקה וגם רואים ע"פ הקרמה בכוס אבל בכל זאת זה שווה השוואה מסודרת.יוסיסופר כתב:המכונה הזאת הולכת להאפיל על האניטה שלך?.
כפי שכתבתה,במכשיר הזה צריך מים רותחים זמינים,דבר שמחייב גזיה,אם כבר יש גזיה במערכת,מבחינתי הבריקה עדיפה....
בכל מקרה זה גימיק יפה שגם יחסית עובד ולא דורש שום תחזוקה עם ניקוי יחסית פשוט ...
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה
- הודעות: 11720
- הצטרף: נובמבר 2009
- מיקום: כפר סבא
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
- גלעד_אינטרפרק
-
- עוסק בתחום קפה
- הודעות: 156
- הצטרף: דצמבר 2009
- שם מלא: גלעד מוסקוביץ
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 11 פעמים