המקום לשאול שאלות על קפה, קפסולות, מכונות קפה, סוגי קפה ירוק, חנויות
MartinHSabag (פותח השרשור)
מנהל
הודעות: 59332 הצטרף: נובמבר 2004
שם מלא: מרטין סבג
מיקום: כפר-סבא
נתן תודות:
858 פעמים
קיבל תודות:
1619 פעמים
יצירת קשר:
נושא שלא נקרא
#1
13/07/2010 13:21
אני פותח שירשור רשמי שבו נרכז את הקפה ארט שלכם או יפים שמצאתם ברשת.
גם לינקים למדריכים מצולמים מיוטיוב ייתקבלו בברכה.
הנה אחד חביב
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
דבוטאנט
אחראי תחום קפה
הודעות: 11720 הצטרף: נובמבר 2009
מיקום: כפר סבא
נתן תודות:
282 פעמים
קיבל תודות:
1130 פעמים
נושא שלא נקרא
#2
13/07/2010 14:36
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן)
moti_r
עורך ראשי HTCafe
הודעות: 9712 הצטרף: נובמבר 2004
מיקום: ישראל
נתן תודות:
219 פעמים
קיבל תודות:
682 פעמים
נושא שלא נקרא
#3
13/07/2010 14:41
זה שלי, מלפני חודש בערך. כ"כ התלהבתי שהייתי חייב לצלם!
(אני בד"כ מתקשה עם לאטה-ארט, כי בקושי יוצא לי לתרגל)
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- שינה היא סימפטום של מחסור בקפאין -
פלנש
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 540 הצטרף: מאי 2010
מיקום: מודיעין
נתן תודות:
101 פעמים
קיבל תודות:
10 פעמים
נושא שלא נקרא
#4
13/07/2010 15:04
אני מודה שיש לי חולשה ללאטה-ארט.
כשיוצא לי משהו יפה, אני לא מסוגל להתאפק עד אחרי שלב הצילום ומוכרח לקחת שלוק (תמיד נדמה לי שזה יהיה קר אם אני אמתין עד שאגמור לצלם).
joncafe
גורו קפה
הודעות: 2335 הצטרף: נובמבר 2009
מיקום: קנדה
נתן תודות:
124 פעמים
קיבל תודות:
102 פעמים
נושא שלא נקרא
#5
13/07/2010 17:07
הנה אחת שלי שפורסמה כבר כאן בעבר:
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
joncafe
גורו קפה
הודעות: 2335 הצטרף: נובמבר 2009
מיקום: קנדה
נתן תודות:
124 פעמים
קיבל תודות:
102 פעמים
נושא שלא נקרא
#6
13/07/2010 17:09
והנה עוד אחת - רוזטה בתוך לב:
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
joncafe
גורו קפה
הודעות: 2335 הצטרף: נובמבר 2009
מיקום: קנדה
נתן תודות:
124 פעמים
קיבל תודות:
102 פעמים
נושא שלא נקרא
#8
13/07/2010 17:13
וכמובן, גם בווידיאו
VIDEO
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
פלנש
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 540 הצטרף: מאי 2010
מיקום: מודיעין
נתן תודות:
101 פעמים
קיבל תודות:
10 פעמים
נושא שלא נקרא
#10
13/07/2010 18:46
והשאלה שלי היא:
איך אתם מכניסים עכשיו את הסוכר פנימה, בצורה כזאת שהוא לא יהרוס את הלאטה-ארט?
joncafe
גורו קפה
הודעות: 2335 הצטרף: נובמבר 2009
מיקום: קנדה
נתן תודות:
124 פעמים
קיבל תודות:
102 פעמים
נושא שלא נקרא
#11
13/07/2010 19:09
פשוט מאד: שמים סוכר עם החלב הקר בקנקן, ומקציפים יחד. ההקצפה ממיסה ומערבבת את הסוכר בצורה מנושלמת. אני מדבר מנסיון - זה עובד נהדר.
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
joncafe
גורו קפה
הודעות: 2335 הצטרף: נובמבר 2009
מיקום: קנדה
נתן תודות:
124 פעמים
קיבל תודות:
102 פעמים
נושא שלא נקרא
#12
13/07/2010 19:11
מוטי - כשאתה אומר נראה אותכם עושים את זה, אתה מתכוון עם פוטושופ או בלי?
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
פלנש
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 540 הצטרף: מאי 2010
מיקום: מודיעין
נתן תודות:
101 פעמים
קיבל תודות:
10 פעמים
נושא שלא נקרא
#13
13/07/2010 19:19
joncafe כתב: פשוט מאד: שמים סוכר עם החלב הקר בקנקן, ומקציפים יחד. ההקצפה ממיסה ומערבבת את הסוכר בצורה מנושלמת. אני מדבר מנסיון - זה עובד נהדר.
...
זה לא מזיק לסטימר?
joncafe
גורו קפה
הודעות: 2335 הצטרף: נובמבר 2009
מיקום: קנדה
נתן תודות:
124 פעמים
קיבל תודות:
102 פעמים
נושא שלא נקרא
#14
13/07/2010 20:22
פלנש כתב: זה לא מזיק לסטימר?
...
למה שזה יזיק לסטימר? אין שום סיבה. זה עובד נהדר ומאוד מומלץ.
Everything should be made as simple as possible, but not simpler
פלנש
חבר פעיל במיוחד
הודעות: 540 הצטרף: מאי 2010
מיקום: מודיעין
נתן תודות:
101 פעמים
קיבל תודות:
10 פעמים
נושא שלא נקרא
#15
13/07/2010 20:25
טוב ניסיתי את זה הרגע. לא רע!
רק מה, לדעתי נוצרת שכבה של סוכר למטה בפיצ'ר. זה מאלץ למעשה לערבב את החלב שבקנקן שניה לפני ו.... ישר להקצפה!
נכון?