למאמר: מינכן - סיור בעקבות הקפה...
עופר ש. (דבוטאנט), ביקר במינכן וכחובב קפה מושבע, מביא לנו סקירה של הצד עתיר הקפאין של העיר.
שרשור תגובות: מינכן - סיור בעקבות הקפה...
- דבוטאנט (פותח השרשור)
- אחראי תחום קפה
- הודעות: 11720
- הצטרף: נובמבר 2009
- מיקום: כפר סבא
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
- דבוטאנט (פותח השרשור)
- אחראי תחום קפה
- הודעות: 11720
- הצטרף: נובמבר 2009
- מיקום: כפר סבא
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
- דבוטאנט (פותח השרשור)
- אחראי תחום קפה
- הודעות: 11720
- הצטרף: נובמבר 2009
- מיקום: כפר סבא
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים
יפה מאד וממש עושה חשק. הייתי באוקטוברפסט במינכן לפני יותר משנה וחצי, חוויה אדירה של תרבות, בירה משובחת ואוכל ממש ממש טוב. עופות וברווזים צלויים שמפרקים בידיים, נקניקיות בוואריות, גרמניות עם צמות... יצא לנו גם לשבת במסעדה (מזללה יותר נכון) של Augustinr Brau - ברגע שרואים מה שהולך שם - פתאום הפלאפליות שלנו נראות לא פחות מתורבתות מזה
- מגדל_קפה_קולומבי
-
- עוסק בתחום קפה
- הודעות: 437
- הצטרף: אוקטובר 2012
- מיקום: קולומביה
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 56 פעמים
התנסויות במינכן
אם מדברים על קפה ומינכן אז זה מזכיר לי סצנה מהסרט "קפה בגדד" שמראה את המפגש הטראומטי של גרמניה בווארית עם הנוזל שנמכר כ"קפה" בדיינר אמריקאי טיפוסי, ובכלל מכונת קפה מקולקלת וטרמוס עם קפה "גרמני" שהאמריקאים מוהלים אותו עם מים חמים הם חלק ממרכיבי העלילה של הסרט ומופיעים פעמים רבות לאורך הסרט.
זה קישור לחלק הראשון מתוך 4 של הסרט:
ולגבי חוויות ממינכן
אני מסוג האנשים שנכנס למסעדה לא מוכרת ומבקש מהמלצר את המנה שהוא היה נותן לאבא שלו, או "תן לי משהוא שיגרום לי לחזור לכאן", או "מה הדבר הכי פופולארי בתפריט שלכם"?.....או משהוא בסיגנון.
הייתי במינכן לפני כ20 שנה ואני זוכר כל מיני בארים שיש להם את ה"בירה שלהם" שהם מבשלים לבד, ורובם נמצאים במרתפים. בכל באר צריך לבקש את ה"בירה שלהם" כי ככה טעמתי בירות לא מוכרות שתמיד היו ממש טובות ומעניינות ולעולם לא התחרטתי.
חוץ מזה
בקש את ה"בירה של הבית" ופתאום תגלה שהברמן שמולך הרבה יותר ידידותי ופתוח לשיחה עם ה"זר" שהתיישב מולו במיוחד אם הוא לא עסוק.
זה קישור לחלק הראשון מתוך 4 של הסרט:
ולגבי חוויות ממינכן
אני מסוג האנשים שנכנס למסעדה לא מוכרת ומבקש מהמלצר את המנה שהוא היה נותן לאבא שלו, או "תן לי משהוא שיגרום לי לחזור לכאן", או "מה הדבר הכי פופולארי בתפריט שלכם"?.....או משהוא בסיגנון.
הייתי במינכן לפני כ20 שנה ואני זוכר כל מיני בארים שיש להם את ה"בירה שלהם" שהם מבשלים לבד, ורובם נמצאים במרתפים. בכל באר צריך לבקש את ה"בירה שלהם" כי ככה טעמתי בירות לא מוכרות שתמיד היו ממש טובות ומעניינות ולעולם לא התחרטתי.
חוץ מזה
בקש את ה"בירה של הבית" ופתאום תגלה שהברמן שמולך הרבה יותר ידידותי ופתוח לשיחה עם ה"זר" שהתיישב מולו במיוחד אם הוא לא עסוק.
- דבוטאנט (פותח השרשור)
- אחראי תחום קפה
- הודעות: 11720
- הצטרף: נובמבר 2009
- מיקום: כפר סבא
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים