מחבר |
הודעה |
 |
דבוטאנט (עפר ש)אחראי תחום קפה

 הצטרף בתאריך: Nov 26, 2009
מיקום: כפר סבא הבעות תודה: 1134 מספר הודעות: 11723
|
#1
נשלח: ה' 06/10/2016 8:54
|
|
שרשור תגובות: איך עובד pressurestat ?
|
|
|
למאמר: איך עובד pressurestat ?
הרעיון הבסיס ידוע לכולם אבל עכשיו נבדוק מבפנים איך זה עובד
|
|
(5) הבעות תודה:
|
NEGRO , omridabbah , aviv_yakov , מאור_בר , zivw
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
|
שחו חבר ותיק

 הצטרף בתאריך: May 30, 2005 הבעות תודה: 47 מספר הודעות: 1045
|
#2
נשלח: ה' 06/10/2016 9:04
|
|
|
|
|
תודה על המאמר , בא לי בזמן ..
אצלי ( קוויקמיל אניטה ) לאחרונה השעון של הדוד קפץ פעמיים כמעט למקסימום, פעם אחת גם קפץ ככל הנראה בעקבות זה החשמל בבית.
בנוסף, נראה שכיוון לחץ הדוד דרך הבורג לא ממש משפיע על הלחץ שלו
אז אתה אומר להיות מוכן להוצאה של 300 ש"ח + עלות עבודה בהנחה שזה אכן פרשרסטאט תקול ?
_________________ שחר |
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
 |
pup26 (רועי)חבר ותיק

 הצטרף בתאריך: Oct 15, 2007
מיקום: שערי תקוה הבעות תודה: 84 מספר הודעות: 2790
|
#3
נשלח: ה' 06/10/2016 9:18
|
|
|
|
|
תותח מעניין ביותר
|
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
 |
דבוטאנט (עפר ש)אחראי תחום קפה

 הצטרף בתאריך: Nov 26, 2009
מיקום: כפר סבא הבעות תודה: 1134 מספר הודעות: 11723
|
#4
נשלח: ה' 06/10/2016 9:53
|
|
|
|
|
מה שאתה מתאר נראה כמו פרסוסטט אבל זה לא יסביר למה הפחת קפץ. פחת יכול לקפוץ בגלל זליגה דרך אבנית שעל גוף החמום.
הכי פשוט להחליף פרסוסטאט MATER - אם יש מקום אז לשדרג לסיראי.
אם תמצא את המתג זה יהיה יותר פשוט ויותר קל וזול לתיקון
_________________ זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן) |
|
(1) הבעות תודה:
|
שחו
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
 |
omridabbah חבר פעיל במיוחד

 הצטרף בתאריך: Feb 14, 2014 הבעות תודה: 56 מספר הודעות: 513
|
#5
נשלח: ה' 06/10/2016 10:52
|
|
|
|
|
אחלה מאמר , כל הכבוד , נשמח לקרוא גם על שאר חלקי המכונה
|
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
 |
aviv_yakov (Aviv Mustaky)חבר פעיל מאוד

 הצטרף בתאריך: Feb 04, 2016 הבעות תודה: 49 מספר הודעות: 175
|
#6
נשלח: ה' 06/10/2016 11:22
|
|
|
|
|
אחלה מאמר, תודה
|
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
 |
moshez חבר פעיל מאוד

 הצטרף בתאריך: Jul 05, 2016 הבעות תודה: 50 מספר הודעות: 320
|
#7
נשלח: א' 09/10/2016 13:47
|
|
Re: שרשור תגובות: איך עובד pressurestat ?
|
|
|
דבוטאנט
·
תודה על המאמר
|
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
|
maoravni חבר פעיל מאוד

 הצטרף בתאריך: Feb 11, 2005
מיקום: שפלה הבעות תודה: 11 מספר הודעות: 278
|
#8
נשלח: ג' 11/10/2016 11:17
|
|
|
|
|
אם הבעיה שלך זה רעש מיתוג, אפשר לשים SSR - Solid State Relay. יש לי כזה שהנצלתי ממקום העבודה, כי כבר לא משתמשים במק"ט הספציפי הזה יותר, כי הוא לא מספיק חזק. מה שלקחתי מסוגל לדחוף "רק" 30A 430V. מכיוון שהוא Solid State אז הוא שקט לחלוטין, גם אין לו בלאי (כל עוד עומדים בתנאי הפעולה שלו).
אני השתמשתי בו בכדי להשמיש מקרר יין שהלך לו הטרמוסטט. אני פותח את הSSR בשביל להפעיל את המדחס. הוא עובד ככה כבר חצי שנה באופן מעולה.
|
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
 |
דבוטאנט (עפר ש)אחראי תחום קפה

 הצטרף בתאריך: Nov 26, 2009
מיקום: כפר סבא הבעות תודה: 1134 מספר הודעות: 11723
|
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
 |
maoravni חבר פעיל מאוד

 הצטרף בתאריך: Feb 11, 2005
מיקום: שפלה הבעות תודה: 11 מספר הודעות: 278
|
#10
נשלח: ד' 19/10/2016 10:51
|
|
|
|
|
הוא לא קטן, רק יש לו Heatsink מאחורה. הגודל של הSSR הוא בערך קופסת גפרורים.
בעקרון, אם הSSR מתאים ל25A, ואנחנו נעביר דרכו פחות מ-10A, לזמן קצר יחסית, (כמה דקות לחימום הראשוני), אז יכול להיות שלא צריך גוף קירור. מה גם שאם גוף הקירור ישב בתוך המכונה החמה, זה קצת מפספס את הנקודה.
בכל מקרה צריך לראות את העקומות של הSSR - זרם מקסימלי בתלות בטמפרטורה, ולבדוק מה תהיה טמפרטורת העבודה שלו כאשר הוא נמצא בתוך המכונה.
|
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
 |
Kerenfood (רוני קרן)חבר פעיל במיוחד

 הצטרף בתאריך: Dec 15, 2009
מיקום: רמת השרון הבעות תודה: 59 מספר הודעות: 884
|
#11
נשלח: ו' 04/11/2016 23:19
|
|
|
|
|
יופי של הסבר רק לא הבנתי למה ממסר צעד ולא ממסר רגיל
הרי שהפרוסוסטט מתחבר הוא נותן מתח באופן קבוע ולא רק רגעי ושהוא מתנתק אז הוא מפסיק את המתח באפן קבוע, וממסר צעד נועד לפיקוד פולס כמו לחצן קפיצי ואז פולס אחד מחבר אותו ופולס שני מנתק אותו , את זה לא תקבל מהפרוסוסטט, אז איך הסתדרת עם ממסר צעד ? זה מאד מסקרן אותי.
_________________ www.kerenfood.com |
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
 |
דבוטאנט (עפר ש)אחראי תחום קפה

 הצטרף בתאריך: Nov 26, 2009
מיקום: כפר סבא הבעות תודה: 1134 מספר הודעות: 11723
|
#12
נשלח: א' 06/11/2016 10:45
|
|
|
|
|
הלכתי לטמפבוריה ואמרתי מה אני צריךץ הוא קרא לזה קונטקטור (באינטרנט ממסר צעד) גם אם הוא עובד על עליות וירידות זה בסדר לי...
_________________ זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן) |
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
 |
Kerenfood (רוני קרן)חבר פעיל במיוחד

 הצטרף בתאריך: Dec 15, 2009
מיקום: רמת השרון הבעות תודה: 59 מספר הודעות: 884
|
#13
נשלח: א' 06/11/2016 10:54
|
|
|
|
|
בוקר טוב עופר
אם כך אז הכל ברור, זה לא ממסר צעד, זה ממסר רגיל NO NC שמותקן על פס ממטים
קונקטור זה שם כללי לממסר.
בטמבוריה מבינים בצבע
_________________ www.kerenfood.com |
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
|
דבוטאנט (עפר ש)אחראי תחום קפה

 הצטרף בתאריך: Nov 26, 2009
מיקום: כפר סבא הבעות תודה: 1134 מספר הודעות: 11723
|
#14
נשלח: א' 06/11/2016 10:57
|
|
|
|
|
מבינים בכסף... ביקשתי ממסר, קיבלתי אחד שנכנס במכונה ומכאן הכל עובד... כנראה שהשם לא מדויק
_________________ זה לא בסיסטם שלי (א.פולמן) |
|
(1) הבעות תודה:
|
Kerenfood
|
|
פרופיל | שלח הודעה | חפש
|
|
 |
|