בזמן האחרון אני מתנסה קצת בקפה חד זני ממש טוב לדעתי שהזמנתי מבית קליה ביוון. הוא לא מתאים לאספרסו כי זה לא מפיק ממנו טעמים מאוזנים בכלל, לכן אני שותה אותו כpour over, כרגע בחליטה קרה בקרוב אקבל מכשיר v60, הייתי מעוניין לקבל המלצה למטחנה ידנית שמפיקה תוצאות טובות לטחינה יחסית גסה, ממה שקראתי המטחנות של hario מאוד טובות לטחינה דקה אבל עבור טחינה גסה הן קצת מזייפות.
כרגע אני טוחן במטחנה שיש לי בבית, אבל זה סתם מבאס להחליף בין המצבי טחינה.
נ. ב יש לי חבר שיש לו מטחנה של אורביט האם היא תתאים?
תודה רבה לעוזרים
מטחנה ידנית מומלצת לטחינה גסה
- RuslanAbramov (פותח השרשור)
- חבר פעיל במיוחד
- הודעות: 745
- הצטרף: אפריל 2015
- שם מלא: Ruslan Abramov
- נתן תודות: 109 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
- RuslanAbramov (פותח השרשור)
- חבר פעיל במיוחד
- הודעות: 745
- הצטרף: אפריל 2015
- שם מלא: Ruslan Abramov
- נתן תודות: 109 פעמים
- קיבל תודות: 134 פעמים
אני כרגע עם קפה שקניתי מבית קליה יווני בשם mokka, הם עשו משלוחים לארץ במחיר של 8 יורו ל1.5 קילו שהזמנתי, האמת שהבעיה היא בעיקר במכס שהחזיק לי את החבילה שלושה שבועות ובנוסף פתח שקית אחת, סה"כ קילו וחצי עם המשלוח עלה לי 210 ש"ח.
זה מגיע בשקיות של 250 עם זיפ לוק
https://goo.gl/photos/CpYndWqvFRYmKiaJ8
אני בדיוק סיימתי את הקפה הקנייתי מאוד מעניין שונה לחלוטין למה שאני רגיל אליו בד"כ מאוד פירותי בדגש על חמיצות לימונית, ממש לא ממליץ כאספרסו כי זה יוצא ממש חמוץ. לפחות בסט אפ שלי, גאג'יה קלאסית.
זה מגיע בשקיות של 250 עם זיפ לוק
https://goo.gl/photos/CpYndWqvFRYmKiaJ8
אני בדיוק סיימתי את הקפה הקנייתי מאוד מעניין שונה לחלוטין למה שאני רגיל אליו בד"כ מאוד פירותי בדגש על חמיצות לימונית, ממש לא ממליץ כאספרסו כי זה יוצא ממש חמוץ. לפחות בסט אפ שלי, גאג'יה קלאסית.
- דבוטאנט
- אחראי תחום קפה
- הודעות: 11720
- הצטרף: נובמבר 2009
- מיקום: כפר סבא
- נתן תודות: 282 פעמים
- קיבל תודות: 1130 פעמים