אני מבין שזה פרויקט indiegogo שיצא לדרך בעוד מס' ימים. נראה איך הם יגייסו ומה הצפי לשחרור לשוק.
הם טוענים שהיא שקטה בגלל הסל"ד אבל זה הסל"ד של רוב הקוניות המסחריות, כך שאני מצפה שהיא תהיה שקטה כמו כל השאר.
המבנה הפנימי מעולה, לדעתי הם יכולים בקלות להוסיף מחזיק לידית, לא צריך לעבור דרך הכוסית הזו.
(אולי הם שומרים את זה כ-stretch goal לקמפיין).
החסרון הגדול הוא האיטיות. היות והיא לא מאוד מרעישה זה לא נורא אבל לא ברור לי למה היא כ"כ איטית בהשוואה למסחריות קוניות אחרות (שמהירות פי 4-5 ממנה).
נראית מטחנה מעניינת מאד! עיצוב מרשים, לא עוד עב"ם למטבח
המחיר בהחלט בגדר השפוי (מטחנות בסדר גודל הזה שראיתי עד עכשיו היו באזור ה 2K$).
במפרט רשום שמהירות הטחינה היא 1 גרם לשניה, זה אכן איטי מאד, לא ברור איך בהינתן הסל"ד וסכינים קוניות של 63 מ"מ.
לא מבין למה אין מחזיק לפורטפילטר, נראה לי בסיסי ביותר.
@The-Fox
·נראה לי שהם מכוונים יותר לפילטר וכו'.
אם יש תושבת לפורטפילטר זה פחות ידבר לאנשי הפילטר וכו'.
בארהב שותים הרבה יותר פילטר מאספרסו אז לדעתי זה קהל היעד.
דרגות הטחינה מתאימות גם לאספרסו, מה גם שמטחנה בסדר גודל כזה מן הסתם מכוונת לאספרסו, מי צריך סכינים קוניות 63 מ"מ לפילטר ?
אפשר למצוא פתרון שיספק את שני סוגי המשתמשים, אני דרך אגב משתמש שנמצא בשני קהלי יעד: אספרסו ופילטר (חליטה קרה).
נשלח אימייל לחבר'ה, נראה מה הם אומרים.
נראה שיש לפולים כניסה בזווית יכול להיות שעיצוב זה יחד עם הסינגל דוזינג גורמים לטחינה איטית יותר איטית יותר (הפולים לא נדחסים מטה תחת משקל פורטפילטר או כמות גדולה של פולים מעליהם).
מאמר מאלף!!
איזה עומק וכמה מידע יש שם!
לא הצלחתי לקרוא את הכל עכשיו, אנסה מאוחר יותר בערב, אבל מרשים מאוד.
לכל אלו שמתווכחים על נושא האגירה - הוא מסביר שם בדיוק את מה שאני מנסה להסביר ולא מצליח
אם לפי שיטת המדידה (המדויקת לחלוטין) שלו המטחנה הזו אוגרת 0.3 גר' לסיבוב, בלי צורך לנקות אותה בכלל - זו מטחנה מדהימה ופורצת דרך.
יש שם תמונה שלה ליד ה-E92 שלו. נראה כמו imini
@The-Fox
·
האיטיות נובעת בעיקר מזה שאין לחץ של פולים בהופר בזמן ההזנה.
גם מטחנה שנותנת 5 גרם בשנייה עם הופר מלא תיתן קצב נמוך בהרבה בסינגל דוזינג.
בסינגל דוזינג כשאין לחץ על הפולים, סל"ד גבוה מעיף את הפולים למעלה ולכן פחות טוב מבחינת קצב טחינה. סלד נמוך עוזר כאן היות ולפולים יותר קל להיכנס לתוך חלל הסכינים.
זה נכון אבל זה עדיין איטי מאוד, מה שמתואר שם (וגם נראה בסרטונים).
קוניות 68 מ"מ ממונעות טוחנות בסינגל דוזינג מנה של 14 גר' ב-5 שניות בערך (תלוי בגובה הטחינה אבל זה סדר הגודל).
כאן מדובר על משהו איטי משמעותית.
סקירה מטורפת מטחנה מרשימה ביותר מכל הבחינות, במיוחד נושא האגירה (אני לגמרי מסכים עם ההפרדה שלו לסוגי האגירות).
אני לא לא חושב שזאת הגזמה להגיד שזאת הסקירת מטחנת קפה הכי מושקעת ודקדקנית שקראתי מימי.
ד"א הוא מסביר שם שהסיבה לכך שאין מחזיק לפורפליטר זה גם בגלל המקום וגם בגלל התקן האנטי סטטי שקיים במכונה שלא ממש יעבוד טוב בלי המיכל.
אני השתכנעתי, הקמפיין עולה מחר בצהריים (שעון אנגליה) ל indiegogo, שרק יקחו ממני את הכסף