שבוע טוב לכולם.
רציתי לדעת איך אתם שומרים על סביבת העבודה של המטחנה והמכונה, בסימן הניקיון....
פירורי הקפה הטחון, וטפטופי הקפה מידית החליטה וכו.
האם יש איזה פתרונות מעניינים להתמדד עם זה, או שכולכם משועבדים לסמרטוט ?
אני שואל, כי בסימן קניית הבית והמטבח החדש, אני רוצה להקפיד יותר ממה שאני מקפיד היום......
תודה
סביבת עבודה של המטחנה והמכונה ...
Re: סביבת עבודה של המטחנה והמכונה ...
@fibola
·
הסוד שלי זה משפך על הפורטפילטר ונוקבוקס גדול
·
הסוד שלי זה משפך על הפורטפילטר ונוקבוקס גדול
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
- fibola (פותח השרשור)
-
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 157
- הצטרף: אפריל 2006
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
Re: סביבת עבודה של המטחנה והמכונה ...
@ozeltzex
·
בהחלט נראה מסודר
zxaura - שפו על הניקיון ..... אשתי תשמח שככה יהיה אצלי ....
·
בהחלט נראה מסודר
zxaura - שפו על הניקיון ..... אשתי תשמח שככה יהיה אצלי ....