לכל אלו שאוהבים באמת קפה ומצויידים בבית במכונת אספרסו חצי מקצועית או אוטומטית, מרוצים מאד מהאספרסו מראש הE61 שלהם אך בכל הנוגע להקצפת חלב זה לא משהו, הלחץ לא חזק מספיק כמו במכונות מקצועיות וגם הלחץ נופל מאד מהר במיוחד אם יש אורחים ורוצים להקציף יותר משני כוסות ברצף.
לשם כך בנינו תוך שימוש בטכנולוגית חימום חדשה סטימר חלב עצמאי עוצמתי לבית, למשרד ולבית קפה שזקוק לגיבוי נוסף למכונת האספרסו.
המכונה יכולה להגיעה במספר תצורות: ברז אדים ידני סיבובי, לחצן אדים אלקטרוני, מכשיר עם צינורית הקצפה, או מקציף אוטמטי מקצועי וגם גירסה המשלבת גם וגם.
מוכן לפעולה תוך 5 דקות בלבד ושימוש ללא נפילות לחץ.
מכונת הקצפת חלב מקצועי עצמאי
- oferlaor
- מנהל
- הודעות: 75316
- הצטרף: נובמבר 2004
- שם מלא: עפר לאור
- מיקום: מודיעין, ישראל
- נתן תודות: 640 פעמים
- קיבל תודות: 4750 פעמים