נרכשו עבורי בארה״ב ounces 8 של בלנד בשם Bella Donovan.
לדעתי הוא זקוק לטמפ׳ נמוכות מעט בשביל חליטה איכותית. אני עדיין עם מקינטה ולחבר טוב שלי יש מכונת מחליף חום ובשניהם הטעמים קצת חמוצים לי מדי.
קיצר, מישהו עם בקרת טמפ׳ ו/או בקרת זרימה וחיך הרפתקני אמור להנות מזה יותר ממני.
לכן אשמח למסור את השקית, היא כמעט מלאה.
הסייג היחידי היא שאני הייתי שמח להזמין את עצמי לטעום יחד עם מי שיקח וינסה 😬
יש מצב שעם הכיולים הנחוצים השוט היחידי שיצא טוב יהיה האחרון מהשקית, אבל יאללה, שיהיה.
נמצא בעיקר בחיפה, קצת במרכז בסופה״ש.
למסירה בלנד של Blue Bottle
היה לי ניסיון עם קפה גל שלישי מניו יורק של Happy Bones.
אצלהם בסניף הוא היה מדהים, בין הטובים ששתיתי בחיי.
בארץ הוא היה חמוץ, לא משנה סוג המכונה שהשתמשתי בה,עובי הטחינה, פרופיל הזרימה והטמפרטורה.
לדעתי צריך מים מיוחדים בשביל ליהנות מקפה כזה.
בסניף בניו יורק היו להם מכונות של לה מרזוקו ומטחנות של מאצר, כמו ב- 90 אחוז מבתי הקפה המיוחדים שם.
אצלהם בסניף הוא היה מדהים, בין הטובים ששתיתי בחיי.
בארץ הוא היה חמוץ, לא משנה סוג המכונה שהשתמשתי בה,עובי הטחינה, פרופיל הזרימה והטמפרטורה.
לדעתי צריך מים מיוחדים בשביל ליהנות מקפה כזה.
בסניף בניו יורק היו להם מכונות של לה מרזוקו ומטחנות של מאצר, כמו ב- 90 אחוז מבתי הקפה המיוחדים שם.