הי לכם
היינו היום בספורה והמליצו לנו על שלושת המכונות האלו. נשמח לשמוע חוות דעת לגביהן והאם הן עדיפות על הרוקט אפרמנטו.
אנחנו שותים קפה הפוך וקשה לי להאמין שנשחק עם חימום המים לטמפ' מדוייקת וכו'. חשוב לנו לשתות קפה איכותי וטעים אבל זה לא יהפוך, נראה לי, לעיסוק ברמה הגבוהה של המקצוענים באמת....
לתודה רבה מאוד
La Pavoni Celini, Bezzera magical או ECM slim?
Re: La Pavoni Celini, Bezzera magical או ECM slim?
אם אתם שותים רק הפוך ולא "משחקים" עם דיקדוקי חליטהhaimy כתב: אנחנו שותים קפה הפוך וקשה לי להאמין שנשחק עם חימום המים לטמפ' מדוייקת וכו'. חשוב לנו לשתות קפה איכותי וטעים אבל זה לא יהפוך, נראה לי, לעיסוק ברמה הגבוהה של המקצוענים באמת....
לתודה רבה מאוד...
לכו על מכונת אוסקר 2 שתעשה את העבודה מצוין.
מחליף חום = הקצפה וחליטה בו זמנית
דוד גדול = הקצפה נהדרת
חבל להשקיע בכל מיני גאדג'טים שלא תשתמשו בהם
- maoravni
-
- חבר פעיל מאוד
- הודעות: 401
- הצטרף: פברואר 2005
- מיקום: שפלה
- נתן תודות: 9 פעמים
- קיבל תודות: 31 פעמים
Re: La Pavoni Celini, Bezzera magical או ECM slim?
·אישו כתב:אם אתם שותים רק הפוך ולא "משחקים" עם דיקדוקי חליטה......
לכו על מכונת אוסקר 2 שתעשה את העבודה מצוין.
מחליף חום = הקצפה וחליטה בו זמנית
דוד גדול = הקצפה נהדרת
חבל להשקיע בכל מיני גאדג'טים שלא תשתמשו בהם...
אני מצטרף להמלצה.
לכו על מכונת מחליף חום, כדי שאפשר יהיה לחלוט ולהקציף בו זמנית.
האוסקר 2 היא מכונה יחסית לא יקרה. תשאירו לכם תקציב למטחנה טובה ולמרכך מים רציני.
שלושת המכונות שציינת הם מכונות HEAT EXCHANGER (גם האוסקר 2 כזאת וגם הרוקט אפרטמנטו) שקיימות הרבה זמן בשוק וכולם כמעט משתמשות באותן חלקים.
ההבדלים ביניהן הם במבנה החיצוני ובסידור הפנימי אבל כולן יכינו קפה באותה רמה (בHEAT EXCHANGER על בסיס E61 רוב השליטה על הכנת אספרסו היא אצלך בידיים).
הבדלים עיקריים:
ECM SLIM בעל תצורה צרה יחסית לשאר (מגיעה כם 2 שעוני לחץ - דוד וחליטה)
אפטרמנטו קטנה פיזית (גובה ורוחב)
מג'יקה- יש גירסה עם PID (פחות קריטי בHX) שמגיעה גם עם שעון לחץ חליטה (בנוסף ללחץ דוד)
מה שישחק תפקיד זה המחיר שדורשים על כל אחת מהן והעדפה אישית שלך לצורה החיצונית.
אם אתה מתכנן לבצע תחזוקה בעצמך (אם יהיו תקלות), הECM בנויה יותר טוב לכך, אבל זה לא אומר שהשאר קשות לתיקון.
ההבדלים ביניהן הם במבנה החיצוני ובסידור הפנימי אבל כולן יכינו קפה באותה רמה (בHEAT EXCHANGER על בסיס E61 רוב השליטה על הכנת אספרסו היא אצלך בידיים).
הבדלים עיקריים:
ECM SLIM בעל תצורה צרה יחסית לשאר (מגיעה כם 2 שעוני לחץ - דוד וחליטה)
אפטרמנטו קטנה פיזית (גובה ורוחב)
מג'יקה- יש גירסה עם PID (פחות קריטי בHX) שמגיעה גם עם שעון לחץ חליטה (בנוסף ללחץ דוד)
מה שישחק תפקיד זה המחיר שדורשים על כל אחת מהן והעדפה אישית שלך לצורה החיצונית.
אם אתה מתכנן לבצע תחזוקה בעצמך (אם יהיו תקלות), הECM בנויה יותר טוב לכך, אבל זה לא אומר שהשאר קשות לתיקון.
יכול להמליץ לך על דגם הרבה יותר צנוע. ה bz10.
נמצאת אצלי כרגע אחת כזו.
ההקצפה נוחה וסופר-קלה.קל לקבל בה תוצאות טובות.
האספרסו מאתגר אך אתה לא תרגיש בכך בגלל החלב.
קטנה יותר מהדגם שדיברת עליו לדעתי ונכנסת בקלות לכל מטבח בדירה קטנה.
בעודף שנשאר תשקיע במטחנה.
נמצאת אצלי כרגע אחת כזו.
ההקצפה נוחה וסופר-קלה.קל לקבל בה תוצאות טובות.
האספרסו מאתגר אך אתה לא תרגיש בכך בגלל החלב.
קטנה יותר מהדגם שדיברת עליו לדעתי ונכנסת בקלות לכל מטבח בדירה קטנה.
בעודף שנשאר תשקיע במטחנה.
"Cigars change thoughts into dreams."
(Victor Marie Hugo 1802-1885)
(Victor Marie Hugo 1802-1885)